Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Más országok televízióiba is...

Más országok televízióiba is vannak ilyen csaló műsorok mint az EZO tv meg az RTL-en futó akármi? Az a jósos baromság.

Figyelt kérdés

Pénzenergia, könyörgöm. Magyar emberen kivül átlehet mást verni ilyen baromságokkal? Olyan aljas hazugság, hogy az elképesztő. Ilyenkor hol az ORTT? Miért nem bírságolja meg ezeket?

Utálom a politikusokat, az összeset, de ez a reklámadó amivel pl. sújtják ezt az undorító RTL klubbot, ezzel egyetértek. Csomó embert húztak már le, legalább most őket húzzák le.

Oké. Ilyen műsorok sikeréhez rengeteg idióta baromállat emberre is szükség van, akik pl. vadidegen emberekre küldik a csomó pénzbe kerülő sms-t xfaktorosokra, meg valóvilágosokra, stb. Szerintetek is idióta ez az egész társadalom? Ismertek ti is ilyen embert, embereket aki ilyenre költ? Komolyan nem értem miért nem adják oda hajléktalanoknak, ha ennyi felesleges pénzük van.

Az EZO TV meg hasonlóhoz meg aztán kizárólag hülyék kellennek. Annál is inkább, mivel ott prezentálja magát, hogy ő mindent lát, mindent tud, segít, stb, de egyetlen telefonálóról se hallottam aki a lottoszámokat kérte volna. Pedig sokan azzal hívják fel, hogy a pénzenergiát akarják kérni. Beszarás.

Annyi pénzt elcsesz feleslegesen az emberiség, hogy azt betennénk egy gcinagy perselybe és szétosztanánk ha már teljesen megtelt..... Hát mindenki játszon el maga a gondolattal. Szerintem nem nagyon lennének szegény emberek az biztos. Meg mikor sztárok használt ruháiért kiadnak milliókat, autókért meg h az mittomén kié volt, meg mindenféle köcsög festmények milliárdokat érnek.

2014. okt. 3. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Egyébként ahelyett hogy itt szenvednek a reklámadóval, meg az RTL próbálja lejáratni a kormányt szerintem egyszerűbb lenne ha az ORTT odaszólna neki hogy most már elég ebből a sok sz@r-ból, adjatok valami normálisat is, mint régen. Többre mennének vele mint a mostani állapot.

2014. okt. 3. 14:10
 12/14 A kérdező kommentje:
A politikusokat teljesen rendjén van, hogy lejáratja. Látszik mennyi idióta hülye ember van. Muszáj, hogy valaki felnyissa a szemüket.
2014. okt. 3. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen. Azzal valóban nincs semmi baj hogy objektíven közli a tényeket, viszont épp emiatt lenne probléma ha megszűnne.

Az M1-en meg az M2-n csak a Magyarország jobban teljesítről, meg az újra rezsicsökkentésről tájékoztatnak amivel mint tudjunk r*hadtul nem mennek semmire, de a sokan elhiszik sajnos.

2014. okt. 3. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért fáj az neked, ha ezt a kamut annyian elhiszik? Nekik ez a vigasz sivár és nyomorgó életükben. Ha neked nem tetszik, nem kell nézni és kész, ennyi.
2014. okt. 3. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!