Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Téged nem idegesít a MónikaShow?

Téged nem idegesít a MónikaShow?

Figyelt kérdés

Engem már nagyon idegesít.. Azt nem tudom ,hogy az ORTT miért nem tesz semmit.. mert ez nem gyereknek.. felnőttnek se való amit csinálnak.. Undorító.. meg aki nézi azt a rengeteg mocskot... régen még csak magyar emberek voltak most már tiszta roma az egész... [Tán Román lenne mónika? Kitudja... ]

12/F

2010. jan. 20. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Természetesen idegesít, hogy ennyire alacsony a műsor színvonala, és hogy állandóan csak cigányok szerepelnek benne...

Össze sem lehet hasonlítani a kezdetekbeli adásokkal, most már nagyon erőltetett... dee sajnos nem tudunk ellene mit tenni

2010. jan. 20. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem idegesít,mert soha nem néztem.És nem roma,mert őt pici kora óta ismerem.Az édesanyja munkatársam volt.
2010. jan. 20. 19:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak megjegyeztem.. hogy esetleg.. nem ..e de akkor nem :)

De szerintem az ORTT elintézhetné.. mert ezazért gusztustalan... Ha a műsor színvonala holnap esni fog..akkor 40 évig esni fog.. egyre lejebb.. bár mi sem nézzük.. de akkor is..

[Elnézést a sok ".." ért..

2010. jan. 20. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel,amúgy azt hittem,már rég le is vették a műsorról,hát ezek szerint nem,de ne nézzed,ha idegesít,amúgy szerintem nagyon kevés ember nézi már.Régen még érdekes volt,de már szerintem csak megjátsszák az egészet,vagy én nem is tudom.
2010. jan. 20. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem nézek tévét. Csak az idegesít, hogy nem elég a tévében adni a sok baromságot, de a plakátok, újságok, internet meg minden egyéb is ontja magából őket.
2010. jan. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!