Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen Bernadett szerepel...

Milyen Bernadett szerepel szinkronhangként a National Geographic Channelen?

Figyelt kérdés
Úgy hangzik, hogy "férentáj(n?)" Bernadett. Mi lehet pontosan?
2010. jan. 19. 20:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy szinkronhang. Bozi Barbarát is mondják, de ő szerkesztő. Sajnos még sehol sem találtam még meg a Bernadettet.
2010. ápr. 2. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Írtam a National Gographic-nak. A válasz lényege:

"Fehrentheil Bernadette a lektora legtöbb filmünknek"

2010. ápr. 2. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Én mindig azt értettem, hogy féregtáj :D
2010. máj. 16. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát nem lehet egyszerű, mikor le kell diktálnia a nevét.
2010. máj. 17. 13:04
 5/15 A kérdező kommentje:
Erről a lediktálós valamiről jut eszembe, amikor egyik kollégámmal voltunk egy üzleti partnerünknél anno és a nevek: a kolléga: Heidenreich, a partnerek részéről: Kirchknopfné és Reisenleitner. Ott még jól jött volna az inkriminált hölgy :)
2010. máj. 17. 20:35
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Ez jó! :)))

Nekem voltak kollégáim, amikor szerszámtárban dolgoztam:

Holzknecht, Teravágimov, osztálytársam az általánosban: Gremsperger. Ennél sokkal egyszerűbb a saját nevem, amit mégsem tudnak leírni rendesen. A múlt héten mentem egy boltba, ahol előtte interneten rendeltem mobiltelefonos cuccot. Mondtam milyen néven: "vágner, dupla vével." Elkezdte keresni. Mire az eladó: "azt hiszem rosszul értettem: vágner, de itt a-val van írva". Mondom: "mint a zeneszerző neve". Wagner Attila vagyok

2010. máj. 18. 18:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Hogy még a Wagner-en is süketelnek, az marha jó. Pedig nem is olyan extrém név. Kimondható és ismertebb is a fent említetteknél.
2010. máj. 21. 06:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Pedig ha tudnád, hányszor keresik Vágnerként. Sőt, ha leírjuk (apám is járt így), akkor sem úgy írják. Pl. a villanyszámlán sem. A gázosoknál meg az volt, hogy nem tudták átírni, így a postázási címhez írták helyesen. Igaz, ott meg az irányítószámot k..ták el.
2010. máj. 22. 12:56
 9/15 anonim válasza:
80%

Ó de jó, mit össze kerestem, én sem tudtam, hogy kéne írni, majd minden műsor végén hallom: "Térendál Bernadett", amúgy kellemes hangzású név, de hallás után ki nem találtam volna.

Köszi!

2012. júl. 24. 15:03
 10/15 anonim válasza:
Fehreinteil és ismerem :)
2013. júl. 17. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!