Ciki ha nincsen kábel tv-m?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 16:47
11/13 anonim válasza:
Én azt hittem mostanában inkább az a divat, h kidobjuk a tv-t. Persze nem feltétlen minden korosztálynak.
Nekem sosem volt kábel tv-m, alapból időm se lenne nézni és különben az internet jobban érdekel. Torrentről meg beszerzem ami kell.
12/13 anonim válasza:
Természetesen nem ciki. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy akorodhoz mértem azokból a csatornákból, amik vannak, tudd kiválasztani, hogy mi az, ami számodra érdekes lehet. A hírek, mert érdekelnek a világban, vagy hazánkban történt események? Szerintem nem baj. Persze a híereket el lehet érni a neten is. Ott is meg kell tudni választani a tájékozódási pontokat. Érdemes megfigyelni, hogy ugyan azt a hírt, melyik oldal hogyan tálalja, mit tart fontosnak? De ez már a médiagurukra tartozik. Mi csak ülünk, lessük, vagy olvassuk a híreket és megvan a magánvéleményünk róla.
13/13 anonim válasza:
Nem 1átalán nem ciki.
Vannak az életben fontosabb dolgok is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!