Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is ennyire béna a...

Szerintetek is ennyire béna a Disney Channel?

Figyelt kérdés

Ma reggel Zack és Cody élete ment,erre most délután 2 óra körül leadták ugyanazt a részt ami reggel volt.De nem csak ezzel a műsorral van így.

Jah és miért van az,hogy a Zeke és Luther című műsornak kb 3 részét adják folyamatosan?!

2010. jan. 19. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon szar.Régen sokkal jobb volt amikor Fox Kids volt meg Jetix.Mondjuk a Zack és Cody élete jó de a többi enyhén szólva is fos.Régen volt Andy a vagán,Három jó barát és Jerry,Jack a kalóz ésm ég sorolhatnám.Ebben az a legrosszabb hogy a neten alig van belőlük fent rész!
2010. jan. 19. 15:25
 2/8 anonim válasza:
ez az eddigiekkel is így volt. pl jetixen is folyamatosan ismételtek,ameddig nem volt új rész. pl h2o.. mondjuk azt nem értem h miért adják le a régi részeit pl. a hannah montananak ha vannak újak is..mindegy.:D
2010. jan. 19. 16:00
 3/8 A kérdező kommentje:

De engem végülis nem az zavar,hogy ismételnek,hanem,hogy egy nap,leadják ugyanazt a részt 3-szor is ha kell!

Volt már ilyen azzal a varázslós sorozattal,megnéztem egy részt,reggel délben meg este,de csak mert nem volt más.

2010. jan. 19. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Az...a Jetix sokkal jobb volt..meg ez a sok hülye idióta sorozat...van az a amelyikbe a Demi Lovato szerepel, meg az a két deszkás kölyök is...tiszta szar lett.:S A Jetixen legalább meséket adtak.
2010. jan. 19. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgyvan, hogy este adnak új részeket, ha adnak, és az másnap leadják délután és reggel is, este pedig másik részt adnak, vagyis én ezt véltem felfedezni régebben, nemtudom, hogy még ez most is így van-e.
2010. jan. 23. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:

háát ja sztem se kéne ennyit ismételni de a zeek és luther az karaj XD zsír haver??

XD

2010. jún. 28. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:
A Zeke és Luthert én is szeretem meg a Varázslók a Waverly helybőlt, de a többi nagyon béna :S Meg hát ja, sok az ismétlés.
2010. júl. 30. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó így azok is meg tudják nézni akik lemaradtak. Csak írnák ki hányadik rész.
2010. aug. 12. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!