FoxKids Vs Disney Channel?
Figyelt kérdés
VISSZA A RÉGI RAJZFILMJEINKET!
Unalmas erőltetett poénok helyett, a régi rajzfilmeket kellene néznünk a FoxKidsen ami megalapozta a gyerekkorunkat, és amin a felnőttek is jót tudtak nevetni!
http://www.youtube.com/watch?v=5i0mIKa4Mlk
2011. jan. 23. 13:26
2/8 anonim válasza:
szerintem is jó volt a foxkids,talán még a jetix is
3/8 anonim válasza:
én a jetixet akarom vissza!!!!!
utálom a DC-n ezt a sok ugyanolyan sorozatot.
5/8 anonim válasza:
Igen én is szeretném vissza! a kedvencen az Oggy és a svábbogarak volt xd az akkora mese volt 12/L
6/8 anonim válasza:
disney nagy sz ar.
a fox kidsen az andy a vagány, 3 jóbarát és jerry,totolis spys ezeken kívül alig emléxek valamire. de egyértelműen jobb mint a disney. a jetix..háát, még mindig jobb az igaz.
mért nem a minimaxot vásároltál föl a szemetek??!!
7/8 anonim válasza:
Ó, Istenem, mennyi kedves emlék fűz ehhez a csatornához. :((((( Bárcsak visszatérne!
8/8 anonim válasza:
Foxkids, Jetix, jó lenne újra
Andy a vagány volt a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!