Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem akadtok ki hogy az mtv-n...

Nem akadtok ki hogy az mtv-n a tini kuckókban és a 16. születésnapban mennyi mindent megkapnak a 16 évesek?

Figyelt kérdés

AZ már tök normális dolog hogy a 16. szülinapra egy tuti szuper kocsit kap,vagy motort.Pedig még valamelyiknek jogsija sincs.DE már vezet autót ,csak papírja nincs róla :O

ez annyira durva szerintem.Nagyon el vannak kényeztetve.

2010. jan. 17. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
azok gazdagok, megtehetik. egyébként meg Amerikában 16 éves kortól lehet jogsija az embernek.
2010. jan. 17. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:

egyébként igen. mindent megkapnak csak mert apuci anyuci kicsi lánya.egyik részben bemutatták mi lesz belőlük! 21-22 éves lány még nem dolgozott, nem volt önálló, feküdt egész nap a napozóágyon és üvöltözött az anyjának h hozzon neki kólát, törülközőt stb. elég büntetés az neki h ez lett belőle. szerintem legalábbis

15/L

2010. jan. 17. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Valakinek ez jutott, nekem nem savanyú a szőlő, elégedett vagyok a saját életemmel. De persze hogy elfogadnám az övékét is :D De van jobb dolgom is, mint azokkal foglalkozni.
2010. jan. 17. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy nem érdekel ,mert persze biztos hogy van egy csomó lóvéjuk megtehetik,csak mondom az olyan fura volt hoyg vezetett az egyik srác még fiatal volt és utána kapott kocsit és az anyja azt mondta hogy de azért tegye le a jogsit is ,Akkor hogyhogy vezet az úton ha még nincs papírja.Meg a várandós tinik reklám is olyan fura,vegyél párnát,:D:DDD iylet nem hogy inkább a teherbeesés megelőzésére találnának ki reklámot.
2010. jan. 17. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát az mondjuk durva szerintem, hogy a gyerek 14 évesen toyota suprával járkál...vagy 15 szülinapjára kap egy Merci CL 6,3 AMG-t.... (6300cm3!!!!!!)... a szüleik felelőtlenek szerintem!
2010. jan. 18. 20:34
 6/6 anonim válasza:
És ti meg részben irígykedtek... Am mi is gazdagok vagyunk, de én pl szándékosaan elmondtam apának, hogy ne vegyen érintőképernyős telót....
2010. szept. 17. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!