Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tudtok nekem mondani olyan...

Tudtok nekem mondani olyan animeket amelyeknek mely uzenete van?

Figyelt kérdés

2014. aug. 31. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Clannad/Clannad after story:Ha küzdesz az álmaidért, mersz merésznek lenni,fogadod a kihívásokat csoda történik :)
2014. szept. 1. 22:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat.
2014. szept. 2. 14:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Monster: modanivaló passz még tervben van :D

Elfen Lied: dráma + vér minden mennyiségben, kirekesztetség, rasszizmus, üldözöttség témákat boncolgatja

Angel Beats: kissé tabu témát feszeget... halál utáni állapot, megbékélés stb. akció, vígjáték, full dráma és vér egyben. A közepe felétől nagyon szomorú, fiú léttemre megkönnyeztem...

Anohana

Attack on Titan

2014. szept. 2. 18:00
 4/9 Firedoom ***** válasza:

Elfen lied-veres

Sora no otoshimono-vicces

Mindkettoben el van dugva, de nagyon sok mondani valojuk van.

A Narutoban pl ki is mondjak a "Tanitasokat" de 500akarhany reszt nem hinnem, hogy vegigneznel.

2014. szept. 2. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Ghost in the shell: Stand alone complex

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

2014. szept. 2. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló kb. a legjobb kettőt írta, én is ezeket akartam. :)

Na de legyen még: Ergo Proxy, Death Note, Psycho-Pass, Shinsekai Yori (ez kicsit elvont)

Esetleg még a Steins;Gate, bár ennek inkább a története érdekes, mint a mondanivalója, de azért az is van neki.

2014. szept. 2. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Ahh, és nem írtam oda, hogy mi micsoda. :D

Ergo Proxy: Kicsit hasonló mondanivalója van, mint a Ghost in the Shell-nek. Egy alternatív jövőt mutat be robotokkal, gyilkos légkörrel, itt-ott pedig emberfeletti teremtményekkel.(elég disztópikus a Ghost in the Shell-hez képest)

Death Note: Elég híres, szóval sok esély van rá, hogy már ismered. Bemutatja, mit kezd az ember egy isteni hatalommal, és hogy mit válaszol rá az erkölcs.

Psycho-Pass: Szintén egy alternatív jövő, melyben a rendfenntartás ellenőrizni tudja az emberek pszichológiai állapotát, és eszerint hoz felettük ítéletet.

Shinsekai Yori: Nagyon nagyon messzi alternatív jövő, ami nekem az első olyan jövőkép volt, ahol nincs modern technológia (tehát nincsenek robotok, repülő autók, stb.). Nehéz megmagyarázni, hogy mit mutat be, ezt inkább látni kell. Az biztos, hogy elvont egy anime, szóval nem mindenkinek jön be. Én azért ajánlom, mert nekem az egyik személyes kedvencem.

2014. szept. 2. 23:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!!Amugy a Narutonak regebb nekifogtam,de a sipuunden (bocsi ha rosszul irtam) csak a 44.reszig jutottam el...
2014. szept. 3. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Chikyuu Shoujo Arjuna

Természetvédelem, hogy mennyire jó hogy az emberek manapság annyira támaszkodnak a laborokban előállított növényvédő szerekre. Mennyre kell egyáltalán beleavatkozni a természet önálló körforgásába. Érdekes anime én nem sok (értsd eggyel sem) hasonlóval találkoztam még.

2014. szept. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!