Mit gondoltok Beliczai Balázsrol?
Nekem személy szerint a kedvencem,de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Szép Napot
Top 5-ben benne van :)
Sorrendet nem tudok mondani, de az 5 legjobb szerintem:
Kiss Ádám, Bruti, Beliczai Balázs, Bödőcs Tibor, Hadházy László.
De még a Kőhalmi Zoltánt is bírom.
Felméri Péter szerintem nem nagy szám.
Első fellépése tetszett, de aztán másodjára is ő volt, és szinte ugyanazt mondta el.
Nekem is nagy kedvencem Beliczai Balázs, jó mondják hogy a kiss ádám a legjobb, mondjuk jó is mondjuk ö a nem olyan poénos dolgot is elö tudja ugy adni hogy az poénos legyen.
Ha érted mire gondolok.
De amugy beliczainak vannak rohadt jó poénjai.
igazából nem értem, mit esztek Kiss Ádámon, én, személy szerint, soha nem röhögök a "poénjain"... mindig csúnyán beszél, nem vagyok szent, de nekem egy kicsit sok :D
Beliczai viszont nagyon jó! Nekem is kedvenc :) utána jön Kőhalmi, és ennyivel nálam ki is fújtak :P
Nekem is ő az első számú kedvenc.Már elsőre is ő tetszett meg,amikor elkezdődött az Showder klub,és eztán már ő volt a mérce is,amikor a többekről kellett véleményt alkotni.Szerintem nagyon sok érdemes témát dolgoz fel,sok nevetséges dologra hívja fel a figyelmet,és át tudja alakítani az emberek véleményét az általános dolgokról.Azért is tartom jó humoristának,mert nem nagyon beszél olyan témákról,amit nem érthet meg mindenki.(Pedig biztosan tudna,mert elég művelt)
Összefoglalva nagyon természetesnek hat,pókerarccal viccelődik,és soha nem sül fel.
Legalábbis,én így látom.
Kőhalmi és Kiss Ádám következne nekem a sorban.Jah..meg a KAP. :)Őt Kőhalmi elé tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!