Titeket nem b*sz fel az az OLX reklám amelyben a kiscsaj húzza a száját amikor megkérdi, hogy ez mi és utána a régi iskolatáskára pedig azt mondja, hogy ebben hordtátok tabletet?
Párszor még nem olyan idegesítő, de ha az ember annyiszor hallja, hogy már ezt is álmodja, akkor az már sok(k).
:D
Engem az összes olx meg jófogás reklám kikerget a világból. Pláne, hogy gyakorlatilag alig nézek tévét, de ezeket így se tudtam elkerülni.
Ha megtudom, ki felelős ezekért levágok neki egy akkora pofont, hogy több ilyen szuper ötlete ne legyen. :D
Engem nagyon . tökéletes képet ad a mai értékvesztett gyerekekről
nem az a baj hogy ilyet adnak annak az irritáló kiscsajnak a szájába hogy mondja el hanem hogy a mai gyerekek egy része tényleg ilyen
szerintem abban a reklámban inkább a felnőttek érdekesek...
először is.. "én ebből már kinőttem" mondja a nő a kötelezőolvasmányokra. Kinőtt az olvasásból, vagy mi?
anuyka meg...
kérdezi a kislány "ez mi?" erre ő "régen ez is kötelező volt."
Kössz. Most már tudom, hogy mi ez.
Ilyen felnőttek mellett nem csoda, hogy ilyen a gyerek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!