Hogyan tudom letiltani a felugró reklám ablakokat Google Chrome-on? A súgóban már utána néztem, és minden a helyén!
Két napja bármilyen oldalt nyitok meg /pl. most ezt is/,a bal alsó sarokban feljön valamilyen reklám,és az idegeimre megy,hogy folyton zárogatnom kell!!! A súgót néztem,és minden úgy van beállítva,ahogyan kell.
Valami használható tipp?
Két napja kezdődött,és most,hogy kérdezed,igen,egy lejátszó programot telepítettem.Lehet attól? Real Player a neve.Kellett hozzá,hogy valamit élőben nézzek.
1.válaszoló:Milyen bővítmény lehet?
Webáruházban van több Adblock Plus, ezt letöltöd és küldő szűrőnek beállítod a hufiltert.
Ezt is kell: három vonal, Beállítások, alul Speciális beállítások, Tartalombeállítások, itt: Felugró ablakok tiltása. Ezt jelöld be. Nálam nincs se felugró ablak, se reklám.
Hatoska! Az Ég áldjon meg Téged,legalább elolvasnád a kérdést,mielőtt letolsz!!!!!!!!!!!!!!!!
BE VAN ÁLLÍTVA MINDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ablakok meg jönnek fel...CSAK 2 NAPJA VAN EZ,a Chromot meg fél éve használom!!!
Hatoska,még valami!
Ha zavarnak a kérdések,akkor szerintem ne olvasd el őket,ilyen "válaszokra" meg végképp semmi szükség!
TÖBBIEKNEK,köszönöm a segítő szándékot! Letöltöm azt szűrőt,hátha.
A bővítményeknél semmit nem találtam,ami nem oda való.
5/8-ra:
Köszi a linket!
Hozzáadtam,és jó!!!!!!!!!!
Vége a felugrálásnak!
Köszi még egyszer!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!