Csak nekem hiányoznak a régi mesék? én úgy gondolom hogy a jetix és a régi cartoon network jobb volt!?
Mindig is voltak szar rajzfilmek, ugyanúgy, mint ma is. A legtöbb Jetixes, de még Fox Kids-es sorozat például a feledhető kategóriába tartozott.
Sajnos a Disney Channel-lel tényleg nagy baj az, hogy rajzfilmek helyett áttértek főleg az élőszereplős sorozatokra. Pedig rengeteg Disney-féle rajzfilm van, amit szívesen néznék, de a csatorna vezetősége nem kedveli ezeket.
A Cartoon Network-ön szerintem nem olyan vészes a helyzet, így is akad rajta néznivaló, és időnként műsorra tűznek pára régebbi klasszikusabb sorozatot is. Sajna sokat átköltöztetnek a Boomerang-ra, mert hát kell a hely az új sorozatoknak, én a Boomerang-ot meg nem tudom nézni.
Sajnos nekem már csak akkor lett kábel tv-m mikor át váltottak Disny-re. Nagy trágyahalom az a csatorna, egyedül a Pókember sorozat értékelhető ennyi.
A jetix en ment a Diabolik sorozat(meg aztán a TV2-n a jetix blokban.) Kár volt hogy úgy elszúrták a szinkront azzal a pár hangos gárdával, de még mindig jobb mint a semmi. Jó lenne ha újra adnák.
Na meg azon mentek először a Született kémek, és az egyik legjobb pókember széria is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!