Hogy tetszik az új Linda? (BK)
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 22:03
1/20 anonim válasza:
Fújj, én utálom! Elég nyomi, pisi kis csajt raktak be a helyére. :(
2/20 anonim válasza:
Látszik hogy magyar sorozat... lecserélik a szereplőket lol mit számít az hogy tök másképp néz ki.
3/20 anonim válasza:
Amcsiban is csináltak ilyet, amúgy szerintem toronymagasan a legrosszabb szereplő. Színészi játéka nulla. Remélem találnak mást.
4/20 anonim válasza:
csodás(N) :D de minek volt linda ha ennyi ideig birta???
5/20 anonim válasza:
borzalmas. csúnya, nem hasonlít a régire, ráadásul csapnivaló színésznő. olyan a hangja, mint vásáry andrénak, olyan vinnyogó xD
6/20 anonim válasza:
Rosszul vagyok tőle. Ez lett volna a legjobb akit találtak? Milyen lehetett a többi!
7/20 anonim válasza:
Furcsa! Olyan lányt kellett volna Opitz Petra helyére keresni,aki legalább egy kicsit hasonlit rá.Szerintem a szinészi tudása is kevéske.
8/20 anonim válasza:
9/20 anonim válasza:
10/20 anonim válasza:
22:41
Honnan veszed az ilyen ordas nagy baromságot?
Amcsiban is szerinted fognak és lecserélnek egy karatkert egy másikra aki kicsit sem hasonlít rá? Láttál, hallottál ilyet, vagy magadtól találtad ki, mert olyan jól informált vagy?
És mintha a többi színésznek lenne valamilyen színészi képessége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!