Csak szerintem gáz ez a Magyarország Szépe választás? (bővebben lent)
Nem néztem a műsort,de képeket láttam a lányokról. Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem kb. ugyanúgy néz ki az összes :D Tizenkettő egy tucat...Persze szépek,de egyikben sincs semmi "plusz".Utcára kimegy az ember tud náluk vonzóbbakat mutatni.
(Ja és nem vagyok irigy csak érdekelnek más vélemények is erről) 18/l
Mi a barátommal pont így véltük. Arról beszéltünk, hogy a műsorvezetőnő vonzóbb bármelyiknél, hiába idősebb náluk, ja és rövid hajú. Elképesztő, hogy egy darab rövidebb hajú lány nem volt a mezőnyben, pedig nem mindenkinek (nem is mindegyiküknek) áll(t) jól a full hosszú haj.
Egyébként tényleg nagyon egy kaptafák, az az "amerikai szépség" ideál, amiből tizenkettő egy tucat, az egyénibb szépségek szerintünk vonzóbbak.
Szerintem is ugyanolyan mind. És nem is olyan szép az arcok csupa alapozó és korrektor.:DD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!