Ti nem csalódtatok az Így jártam anyátokkal utolsó részében?
Nem, szerintem teljesen jó lezárás volt.
Ha neked egy filmsorozat vége elveszi az élettől a kedves, akkor sürgősen keress fel egy orvost...
Én a sorozatban csalódtam pár évad után :)
Az utolsó résszel nem volt semmi baj, nekem tetszett hogy volt egy váratlan fordulat benne.
Te mit szerettél volna látni?
Nekem se tetszett, egyáltalán. Mintha nem is ugyanaz a sorozat lett volna. De az egész utolsó évad úgy rossz, ahogy van.
Az oké, hogy a happyend kiszámítható lett volna, de szerintem ha már az egész sorozat arról (is) szól, hogy Ted hogy találkozik a feleségével, milyen nehezen - Akkor illett volna legalább az befejezésnek, hogy nem hal meg a nő.
Nekem az jött le a végére, hogy igazából minden Robinra volt kihegyzve.
Mondjuk ezt lehet csak azért akarták, hogy ne legyünk úgy elkeseredve Ted miatt, de én ettől nem lettem boldogabb. Ted gyerekei is olyan furák voltak, kicsit sem voltak szomorúak a sztori alatt.
Marshall&Lilly szerelme szerencsére nem változott, azt már nem merték megtenni, hogy az ő tökéletes kapcsolatukat tönkretegyék, de szerintem az ők karakterereik is rossz irányba változtak a sorozat végére, már nem voltak olyan viccesek.
Barneyról ne is beszéljünk. Az oké, hogy nem akartak belőle papucsférjet csinálni, de valahogy az ő sztorija is olyan szomorúnak tűnt az utolsó részben.
Én csalódtam benne. :( De ettől függetlenül a többi évad nagyon jó, és vicces volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!