Az Így jártam anyátokkalban Ted miért kezd el sírni?
Többi lent!
Figyelt kérdés
Az utolsó évad végén, mikor öreg Ted meséli a feleségének azt a sztorit mikor Lily kiakadt, hogy Robin nem akar menyasszonyként viselkedni, és a sztori vége az lett, hogy Robin anyja mégis eljön, és erre Ted felesége mondja, hogy ez nem is meglepő, mert melyik anya hagyná ki a lánya esküvőjét?.... És Ted itt elkezd sírni, de miért? Most mondom, vannak hiányosságaim, sok részt nem láttam, de kérem, valaki magyarázza el, hogy ezt most miért.
Ted felesége halálos beteg, ez a legutolsó részben derül majd ki
SPOILER VÉGE
2014. júl. 20. 22:00
2/7 anonim válasza:
Az előző komment nem válasz semmire.
Szerintem elég evidens - bár én sem tudom a konkrétumot - de nekem nagyon erősen azt sugallja, hogy Ted anyja sem jött el az ő esküvőjére amikor a német csajjal majdnem összeházasodott. Azért kezd el sírni, mert "az ő anyja hagyná ki az esküvőjét".
A másik elméletem, hogy amikor már az "anyjukkal" házasodott össze, arra az esküvőre nem ment el. Ebben az esetben lehet hogy azért, mert ekkor már halott.
Ezt a két dolgot tudom elképzelni.
2014. júl. 21. 01:33
3/7 anonim válasza:
egyet értek a másodikkal. az első meg vszleg azért írta azt amit mert azt hitte hogy a jelenlegi ted szomorodott el (aki a gyerekeinek mesél) nem pedig az aki a feleségének.
2014. júl. 21. 03:09
4/7 anonim válasza:
"Milyen dolog az, hogy egy anyuka nem megy el a lánya esküvőjére?"
Ekkor már Tedék is tudják, hogy az anyuka beteg. Ergó, amikor a közös gyerekük Penny férjhez fog menni felnőttként, az anyuka nem lesz jelen, mert már meghalt, ezért szomorodik el... és PONT!
2014. júl. 21. 07:56
5/7 anonim válasza:
első vagyok
már nem azért de én már láttam a TELJES sorozatot is mivel amerikában már tavasszal vége volt és én megnéztem angolul, és a legutolsó részből kiderül, hogy a gyerekek anyja 2024-ben meghal, tehát akkor már tudta ted meg ő, hogy a lányuk esküvőjén nem lesz ott a felesége
szóval én adtam a legjobb választ a kérdésre
2014. júl. 21. 13:55
6/7 anonim válasza:
#2 vagyok. Én is az amerikai megjelenéssel párhuzamosan néztem. A 3. válasz reálisnak tűnik, bár én nem szeretem ezt a sorozatot, nem láttam minden részét mert már elég unalmas lett. Azért gondoltam Ted anyjára, mert ő kezdett el sírni. Ha a csaj kezd sírni, akkor az ő irányából néztem volna a dolgot.
2014. júl. 21. 17:11
7/7 A kérdező kommentje:
Óóó, szóval ezért :o Azt tudtam, hogy meghal, csak valahogy az maradt ki, hogy halálos beteg és hogy ezt tudják. :) Mindenkinek köszönöm a választ ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!