Mi a kedvenc idézetetek Hodortól? Miért?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 17:35
1/10 anonim válasza:
"Hodor hodor? Hodor, hodor, hoooodooor..."
-Hodor
Nekem ez, mert egyetértek a mondanivalójával.
2/10 anonim válasza:
Nekem a "Hodor!". Mert rövid, lényegre törő és frappáns is.
3/10 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok arról, amikor azt mondta: "Hodor." Szerintem nem ez lett volna ott és akkor a megfelelő :/
2014. júl. 21. 18:33
4/10 anonim válasza:
Hát, "Hodor..." megfelelőbb lett volna szerintem is. Esetleg még "Hodor, hodor...".
5/10 anonim válasza:
Nekem az volt amikor az emberek megunták a hodorozást mert rájöttek hogy már nem vicces.Várjunk csak...oh ez sajna még nem jött el
7/10 A kérdező kommentje:
#5: Miért kell spojlerezni? :'( Aki nem olvasta a könyvet, az most mély sebeket kapott! Legalább írtad volna ki elé, hogy spojler veszély, vagy valami...
2014. júl. 22. 23:04
8/10 anonim válasza:
Hodor hodor hodor... ez annyira megható és egyedi xDDDDDDDDDDD fél éve röhögünk rajta ;)
9/10 anonim válasza:
én szeretem a "hodor,...." idézetet is de örök kedvencem a "hooodor, hoodor, hodor, hodor" idézet is de magát a színészt sajnálom az ilyen bonyolult szövegeket elég nehéz lehet megtanulni :/
10/10 A kérdező kommentje:
Valóban nehezek a szövegek. Én azon csodálkozom, hogy ezeket a mély gondolatokat ki tudták találni. Biztos vagyok benne, hogy több filozófus is ott ült az írásnál. Egyedül ezeket nem lehet megalkotni.
2014. júl. 24. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!