Mit gondoltok az MTV-ről?
Figyelt kérdés
Természetesen a zenecsatornára gondolok :)2010. jan. 8. 13:26
1/8 anonim válasza:
10ből kb 2-3 műsor nézhető rajta+a klippek...azok se mindig színvonalasak...de a VIVA-nál azért jobb.
2/8 anonim válasza:
hát, sztem pedig a VIVA sokkal, de sokkal jobb.
3/8 anonim válasza:
Előző:
Tizenéves lány vagy, ugye?
Szerintem sem jó az MTV, South Park, Jackass és néha a Zen ökle nézhető.
De a többi elég szar.
De a viva-nál tényleg sokkal jobb.
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsón nevettem :D És a Várandós tinikről mit gondoltok? Hasznos, hogy van egy ilyen műsor, vagy ez is csak olyan semmirevaló, mint a többi?
2010. jan. 8. 19:37
6/8 anonim válasza:
nem ez tényleg érdekes műsor.bár sztem kamu,de akkor is érdekes
7/8 anonim válasza:
sztem meg ezerszer jobb mint a viva, mert nincs tele h.ülye p.icsa tini "előadókkal" és sokkal hamarabb beszerzik az új klippeket, míg a viván fél éves szám a "friss"
8/8 anonim válasza:
Nem ismerem a várandós tinis műsort, de ha az a célük, hogy akkor most a tinilányok nem lesznek terhesek, nem fog összejönni.
Még akkor sem, ha a viva-n adnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!