Sos! Tronok harca?

Figyelt kérdés
Valaki gyorsan mondjon egy olyan szereplot a tronok harcabol akit naggyon sokan szeretnek es mondja el hogy miert szereti!! Letszives!! Surgos!!
2014. júl. 8. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt hazudtad valakinek hogy szereted, és az első kérdésnél lebuksz?

[link]

Alapsztorit tudsz elolvasni, de ha nem láttad/olvastad akkor nem fogsz tudni hihetően érvelni, mert a cselekmények összefüggenek és részletesek.

2014. júl. 8. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Én Joffrey Baratheont szeretem, először is mert helyes, nagyon nagyon jóképű, szőke a haja, kék a szeme, ráadásul király... abszolút igazságos király, de megbünteti azt aki veszélyt jelent rá, bár vannak szado hajlamai, de ezt ellensúlyozza a kimagasló intelligenciája, és kedvessége!
2014. júl. 8. 18:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Huhh koszonom:D na majd most elkezdem;)
2014. júl. 8. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Kiváncsian várom a fejleményeket! :D
2014. júl. 8. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem Roose Bolton a kedvencem, mert gondolkodás nélkül csatlakozott az ifjú Robb Stark seregéhez, hogy segítsen megmenteni családja régi barátját, Ned Starkot. Hűségét bizonyítja,hogy elsőként fogadta el Robbot Észak királyának és mindvégig kitartott mellette.
2014. júl. 10. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ramsley egyszerűen imádom a szadista hajlamait. De annyira sajnálom, hogy olyan fontos neki mit gondol az apja.
2014. júl. 10. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!