Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek mi lett Briannel?...

Szerintetek mi lett Briannel? (Fiúk a klubból)

Figyelt kérdés

Kétszer néztem végig a sorozatot, de a végén olyan hiányérzetem van. Brian elveszít szinte mindent, ami fontos neki: Justint,a fiatalságát és a (kvázi) családját is. Felhagy azzal az életmóddal, ami mindent jelentett számára.

Ti hogy képzelnétek a folytatást? Én minden szereplő történetét le tudtam zárni, de az övét nem, és ez idegesít.

2014. jún. 26. 15:39
 1/6 anonim válasza:
Justint nem is veszti el csak nem házasodnak össze . Es végül a barátai is vele maradnak ... Nem tudom h te mit néztél
2014. júl. 14. 08:28
 2/6 anonim ***** válasza:
na ja ..
2015. jan. 24. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
régi d le írom ez csak egy kitalált sorozat nem a valóság
2017. okt. 20. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
2017. okt. 20. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
b**meg te beszélsz róla úgy minta igauábol is meg történe
2017. okt. 22. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Justin New yorkba megy, Brian még mondja is hogy nem tudhatja hogy egy hét egy hónap egy év múlva vagy talán soha nem találkoznak. Brian ahogy a kérdező írta tulajdonképpen egyedül él ezután, persze ott van Mikey is de a barátságuk azért már nem ugyan az. Szerintem elmerül a munkájában és próbál nem gondolni arra hogy mit kellett volna másként csinálnia...
2021. febr. 8. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!