Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Visszahívott az rtl klubból...

Visszahívott az rtl klubból egy nő, hogy mennyek el a válogatásra, de én akkor fel se fogtam mi van és mondtam hogy majd megbeszélem és visszahívom önt azóta nem tudom elérni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Csak érdekességből jelentkeztem, jó sokára hívtak vissza. Azt mondták, hogy szivesen látnának, meg stb. Mikor mondtam hogy nem tudok elmenni akkor azt hogy kár, szivesen meghallgattak volna. Most már megbántam. Jól elb*sztam:D Most visszahívnám őket hogy megkérdezzem, hogy hol lesz de nem tudom őket felhívni... 1* próbáltam semmi. Másodszorra felvettem valaki azt azt mondta kapcsol valakit vártam de semmi... Most akkor már reménytelen a dolog? Amúgy mindenkit visszahívnak aki jelentkezett vagy csak néhány embert? Mit kéne ott csinálni? Láttam már pár kérdést erről, de mindenki mást írt...

Köszönöm a segítséget.:D

2012. jún. 22. 14:54
 1/3 zusomJe ***** válasza:
hova jelentkeztél ember? lefosom a bokám...
2012. jún. 29. 06:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert? A szereplőválogatásba:D ahová tobb 1000ember is...xd Nem értem a problémád ember.
2012. jún. 29. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Azóta beválasztottak? Ha igen, akkor melyik vagy a szereplők közül?
2013. máj. 24. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!