Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok erről? Túl...

Mit gondoltok erről? Túl magasak az elvárásaim?

Figyelt kérdés
Ritkán szoktam kereskedelmi csatornákat nézni, de most leültem megnézni a Híradót az RTL-en. Gyakorlatilag csak a politikáról szólt, pedig ez egy kereskedelmi csatorna, hivatalosan. Oké, értem én a reklámadós dolgot, na de akkor is. Ma megtudtam, hogy melyik politikusnak milyen vagyona van, hogy ki volt kém meg ki nem. A csuklyás majmok nagyon aranyosak, Cristiano Ronaldo haja is nagyon szép lett. Csak egy apró probléma van ezzel az egésszel. Ha ilyen jellegű információk érdeklik az embert, akkor bekapcsol egy politikai magazint vagy fellapoz egy bulvárlapot. De egy híradónak alapvetően másról kéne szólnia. Nem? Én semmit sem tudtam meg az utakról, hogy hol van útépítés/lezárás, merre várható dugó, hol volt baleset, voltak-e áldozatok, esetleg az euróról/forintról valami hír, vagy a benzinről/gázolajról. Esetleg egy kis kultúrával kapcsolatos hír. Vagy túl magasak az elvárásaim?

2014. jún. 24. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:

régi 'átkos' rendszerben a híradó a politikáról szólt.

utóbbi években főleg a tv2-ön terjedt el a balesetek,gyilkosságok,stb. bulvárszerű tálalása.

az embernek elmegy az életkedve egy "híradó" után.

mindent eltúloznak,esik két centi eső és az máris tengelyig érő árvíz.

Az is hír hogy télen hideg van,nyáron meg meleg.

undoritó ez az egész média.

2014. júl. 11. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!