Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan tudom levenni a beszéde...

Aryl kérdése:

Hogyan tudom levenni a beszédet egy videóról?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy japán szinkronos videót néztem, amihez magyar szinkront szeretnék készíteni, de szeretném, ha az aláfestő zene megmaradna. Van erre valami módszer? Vagy keressem ki külön a soundtrack-ből a zenét, és vágjam alá? De a hangeffektekkel már nehezebb lenne... Aki tud segíteni, azt előre megköszönöm.

2014. jún. 20. 18:44
 1/1 anonim ***** válasza:

A videó nem tartalmazza a hangsávokat külön bontva, minden hangeffektus, zene, szöveg egy sávra van mentve = 1 hangsáv. Egy hangsávval pedig nem sokat tudsz kezdeni, vagy mindent némítasz vagy semmit.

A magyar szinkronnak ugyanúgy tartalmaznia kell a háttérzenét, cserével ez sem módosul.

2014. jún. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!