Az MTV1 miért nem ad újabb koreai tv sorozatokat?
1. ismétlés..
2. délelőtt nem jó, mert akkor ugye dolgozunk..
Igen, amikor volt az az esős hét bele-bele néztem, nem volt nagy durranás..
de azért különös... a dél-koreai tv sorozatok mindig nagy nézettséggel mentek, s mégis, az utóbbi időben max ismételnek.. :(
Érdeklődtem amúgy az MTV1-nél, s az jött, hogy újabb koreai sorozat a távolabbi terveik között szerepel :'(
Azért, mert ezeket a sorozatokat csomagban veszik meg, és eléggé drágák. Jobban megéri nekik a dél-amerikai sorozatok sugárzása. De ez a kisebb a gond.
A másik a jogi része. Az eredeti tv-csatornának (jelen esetben a koreai MBC-nek) van több kikötése, pl. hogy hányszor kell ismételni egy sorozatot, és akkor vehetnek tőlük újabbat, ha lementek az ismétlések.
Egyébként ha tetszenek a koreai sorozatok, nézd őket a neten, vagy töltsd le. Online pl. a Viki.com-on sok van magyar felirattal, de az Indán is. :) (Magánvélemény, de szerintem sokkal élvezhetőbbek eredeti nyelven, mint szinkronosan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!