Mi volt a címe a 90-es évek közepén annak a matematikai témájú ismeretterjesztő műsornak, ami az MTV1-en ment és az volt a zenéje, hogy "tüp-tip-tüptip-tiptüptüp-tüp-tip-tüp-tip-tiptüptüpt üp" szintetizátoron játszva?
Figyelt kérdés
Én azt hiszem úgy kezdődött, hogy egy négyzetrácsos háttér előtt különféle geometriai testek pl. kocka,kúp röpködtek balról jobbra, forogva, viszonylag lassan.2012. okt. 16. 12:01
1/7 anonim válasza:
"tüp-tip-tüptip-tiptüptüp-tüp-tip-tüp-tip-tiptüptüptüp"
nem gondoltál bele abba, hogy a dallamot csak te hallod a fejedben, mi viszont nem
hogy segítséget is adjak: www.midomi.com ott feldúdolod és talán felismeri az algoritmus
2/7 anonim válasza:
Egy szakállas-szemüveges tanár vezette. Később volt belőle fizika is, meg talán kémia?
3/7 anonim válasza:
basszus, rossz helyre írtam az első választ :D
jelentsétek a moderátornak...
5/7 anonim válasza:
Hát, sok érdekes dolgot láttam már itt, na de eeezz.
Tüptipp. Ez Qrvajó.
6/7 anonim válasza:
Közben rájöttem, hogy én a Repeta c. műsorra gondoltam :) Hátha...
7/7 anonim válasza:
Nem a delta című műsor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!