Nembaj, ha kihagyom az American Horror Story második évadát? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Én most fejeztem be az American Horror Story első évadát, ami nagyon tetszett. Elolvastam dióhéjban, hogy miről szól a második évad, de nem nyerte el a tetszésem, illetve több helyről is hallottam, hogy az eddigi 3 közül az a legkevésbé jó. Szóval, mivel nem érdekel, a 3. évad meg igen (ugye az évadok 3 külön történetet vetítenek le) nem baj, ha kihagyom a 2. évadot? Ugye nincs róla utalás a 3. évadban?2014. máj. 24. 20:35
1/7 anonim válasza:
Az én véleményem szerint a 3. az eddigi leggyengébb, a 2. a kedvencem. Egyébként 1-2, de ez független a sztoritól. Szóval nem.
2/7 anonim válasza:
Mindegyik évad teljesen más történet, semmi közük egymáshoz. A 2. évadot meg érdemes megnézni, mert szerintem jobb mint az első évad.
3/7 anonim válasza:
A 2. a legjobb! De ha nem szeretnéd megnézni, akkor sem lesz semmi, mert minden évad teljesen független egymástól.
4/7 anonim válasza:
(Amúgy a harmadik évad sajnos messze a leggyengébb, míg a második valami zseniális.)
5/7 anonim válasza:
Nekem sem tetszett a 2. évad:/ vagyis elmegy de így az 1. évad után elég rosz:/ de nem függnek össze, mindegyik más
6/7 anonim válasza:
Én olvastam, hogy miről szól a 2. évad, nem tetszett leírva, az első hangulatát akartam újra átélni. De azért megnéztem, és pozitívan csalódtam.
Persze lehet, hogy neked nem fog tetszeni. Nézd meg az első 3-4 részt, ha nem tetszik, akkor ne nézd tovább. Nem éri meg kihagyni, hátha mégis tetszik.
7/7 Cordeliafoxx válasza:
A 3. Évad az egyik legjobb...szerintem a két leggyengébb évad az az első és a második évad...pontosan a 3. Évad azaz évad amelyik megmutatja, h nem a beteges dolgoktól és a vértől lesz valami horror és jó !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!