Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Foglyák még folytatni a...

Foglyák még folytatni a bleach animet?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam ,hogy ha vége a mangának vagy néhol azt ,hogy nem is foglyák. (Szerintem akár még aizent is vissza hozhatnák.) De a lényeg az ,hogy mikor várható ha várható az anime folytatása?
2014. máj. 24. 01:16
 1/3 anonim válasza:
Kedvelem azt az animét,de csak a végső Aizen-Ichigo csatáig láttam,a harci jeleneteket imádom
2014. máj. 24. 01:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Elméletileg még folytatni fogják, de pontos időpont, ha jól tudom nincs kitűzve rá.
2014. máj. 24. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Am ha rákerestél volna először erre a kérdésre, akk kismillió ilyet találtál volna...és a válaszok is megegyeznek mindegyikben... am csak szarabb lesz, mint eddig volt:

A Juha Bach vezette quincy hadsereg elfoglalja Hueco Mundót, majd elkezdik mészárolni Soul Societyben a shinigamikat pl. Kira. Juha elszívja Yamamoto kardjának az erejét, őt meg megöli. Ichigo anyja quincy volt és hatalmas nagy fordulattal, amire senki sem számított, bámulatos módon Ichigónak is van quincy ereje... A 0.osztag felerősíti Ichigót, Rukiát, Renjit és Byakuyát. Urahara hollowfikálja Hitsugayát, Soi Fongot és még néhány szereplőt. Komamura egy időre visszaváltozik emberré és lealáz egy erősebb quincyt. Zaraki megöli Unohanát és shikaija lesz, amivel megmenti Soul Societyt és megöli a legerősebb az egyik legerősebb quincyt. Egy másik quincy végez Kenseijel és Rosezal. stb.

2014. máj. 26. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!