A ValóVilág szereplői most komolyan egy "alomból" jönnek?
Most komolyan mindenki ismer mindenkit?
VV Iza és Seherezádé:
VV Márkó, ő a beszavazó show-n nem került be a VV5-be, de ismeri Izát:
szerintetek nem kicsit szánalmas?
Az egész egy színjáték segghülye szereplőkkel.
Am Aurelio meg Krisztián is ismerik egymást, mert anno mikor Krisztián beköltözött élőben, Aurelio meglátta őt és odaordibált vmi olyasmit h "Mi a faszom? Téged küldtek be ide?" Aztán egymásra borultak. Érdekes módon a következő összefoglalóban csak addig mutatták,h Krisztián benyitott az ajtón...
2-es: az meg a másik... arra én is emlékszem.
Ráadásul ez a Márkó később összejött a VV Veronikával, Alekosznak az exével, valamint állítólag VV Iza és Zsolt is egy társaságból jött...
Néhány hónappal ezelőtt egy budapesti bárban iszogattunk, és ott volt VV6 Péter és VV6 Attila. Egy halom ember odament fényképezkedni velük. Ha ezután felrakják a képük a FB-ra és 2 év múlva bekerülnek a VV7-be az azt jelenti, hogy ismerik egymást? Egyik ismerősömék Stohl Andrásba futottak bele néhány éve az utcán és csináltak egy közös képet. Innentől kezdve kettőjüket diszkvalifikálni kellene a VV-kből?
VV Iza, mint modell - muhaha - simán mozoghat olyan társaságban, amiben a hasonló kvalitásokkal rendelkező VV Seherezádé, az ilyen emberek vonzzák egymást. Én abban sem látok semmi meglepőt, hogy Aurelio és Krisztián ismeri egymást, többkörös casting volt, ahol simán találkozhattak már a műsor kezdete előtt.
Az meg, hogy Aurelio ismeri Anikót szintén nem értem miért hihetetlen egy Baja méretű városban. Simán egymás alá jártak iskolába.
Anno, amikor sorozáson voltam a honvédségnél, jóformán osztálytalálkozót tartottunk, mert mit adott isten, hasonló korú és lakhelyű embereket egyszerre hívtak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!