Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A ValóVilág szereplői most...

A ValóVilág szereplői most komolyan egy "alomból" jönnek?

Figyelt kérdés

Most komolyan mindenki ismer mindenkit?

VV Iza és Seherezádé:

[link]

VV Márkó, ő a beszavazó show-n nem került be a VV5-be, de ismeri Izát:

[link]

[link]

szerintetek nem kicsit szánalmas?

2014. máj. 8. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem az a szánalmas, hogy ismerik egymást, hanem amilyen szinten vannak. Ez van, foglalkozni se érdemes velük.
2014. máj. 8. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Az egész egy színjáték segghülye szereplőkkel.

Am Aurelio meg Krisztián is ismerik egymást, mert anno mikor Krisztián beköltözött élőben, Aurelio meglátta őt és odaordibált vmi olyasmit h "Mi a faszom? Téged küldtek be ide?" Aztán egymásra borultak. Érdekes módon a következő összefoglalóban csak addig mutatták,h Krisztián benyitott az ajtón...

2014. máj. 8. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:

2-es: az meg a másik... arra én is emlékszem.

Ráadásul ez a Márkó később összejött a VV Veronikával, Alekosznak az exével, valamint állítólag VV Iza és Zsolt is egy társaságból jött...

2014. máj. 8. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és még valami: állítólag Aurelio és VV Anikó (4. széria) is ismerik egymást, mindketten Bajaiak, Aurelio vallotta be egy éjszakai közvetítésben.
2014. máj. 8. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyi, ha majd a Nobel-díj osztásnál tapasztalsz hasonlót, azt is oszd meg, mert annak lenne súlya.
2014. máj. 8. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Néhány hónappal ezelőtt egy budapesti bárban iszogattunk, és ott volt VV6 Péter és VV6 Attila. Egy halom ember odament fényképezkedni velük. Ha ezután felrakják a képük a FB-ra és 2 év múlva bekerülnek a VV7-be az azt jelenti, hogy ismerik egymást? Egyik ismerősömék Stohl Andrásba futottak bele néhány éve az utcán és csináltak egy közös képet. Innentől kezdve kettőjüket diszkvalifikálni kellene a VV-kből?

VV Iza, mint modell - muhaha - simán mozoghat olyan társaságban, amiben a hasonló kvalitásokkal rendelkező VV Seherezádé, az ilyen emberek vonzzák egymást. Én abban sem látok semmi meglepőt, hogy Aurelio és Krisztián ismeri egymást, többkörös casting volt, ahol simán találkozhattak már a műsor kezdete előtt.

Az meg, hogy Aurelio ismeri Anikót szintén nem értem miért hihetetlen egy Baja méretű városban. Simán egymás alá jártak iskolába.

Anno, amikor sorozáson voltam a honvédségnél, jóformán osztálytalálkozót tartottunk, mert mit adott isten, hasonló korú és lakhelyű embereket egyszerre hívtak be.

2014. máj. 8. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!