Mi annak az oka, hogy a ValóVilág 4 szereplői közül majdnem mindenki pesti, vagy pest megyei?
15 emberből 7 budapesti, 5 pest megyei, ezenkívül van 1 bajai és 2 kaposvári (de ők egybe tartoznak, testvérek)
[Ha megkérhetem a kedves válaszolókat, ne a műsort, vagy annak nézőit minősítsék, hanem a kérdésre válaszoljanak!]
Elsőnek: kösz szépen, jómagam is pesti lennék...
Kérdésedre a válasz: mivel mindenki ismeri a másikat, mi több, egy területen dolgoztak, ezért a vonzáskörzet is ugyanaz.
Engem nem is ez akaszt ki, hanem az, hogy a 3/4-e Bak jegyű ( állítólag ), és egy csomóan közülök fel se vállaják a csillagjegyüket az adatlapjukon.
Éva békéscsabai, csak pestinek mondja magát!
Egyébként megrendezett az egész, mert ismerik egymást, el is szólták már magukat nem is egyszer!
Csak hozzátenném, Éva békéscsabai.:D
Egyébként azért olyan sokan pestiek, mivel pesten nyilván sokkal többen laknak mint máshol, így arányában többen jelentkeznek onnan, és valaki be is jut..
Hát ha arányaiban néznénk, akkor 2-3 budapestinek kellene lennie...
Amúgy nem volt ezek közül mind Bak jegyű, az csak elírás volt, de ha jól tudom, azóta kijavították az adatlapokat!
Béci: Kos
Jerzy: Ikrek
Szandi: Halak
Laci: Ikrek
Olivér: Oroszlán
Zsófi: Bika
Gombi: Rák
Ha jól tudom, a többiek Bakok.
Még volt is egy cikk a Life.hu-n ezzel a címmel: "Hatalmas baklövés az RTL részéről".
jaja, tudok a cikkről, pont itt az oldalon láttam
meg arról is itt értesültem, hogy ez egy elírás :D
[ja, és az nem az én kérdésem volt :-)]
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!