Miért olyan ciki, ha valaki nézi a ValóVilág c. műsort?
Az Én véleményem szerint:
Saját magát minősíti, ha műveletlen emberekre kíváncsiak, akik végig össze vannak zárva és a maguk alpári stílusában (tisztelet a kivételnek) előadják magukat.
Ez az Én véleményem! Nem kell vele egyet érteni, csak tiszteletben kell tartani!
Sokan azt mondják, hogy azért nézik, mert szeretnek nevetni rajtuk, és teljesen kikapcsol az agyuk, mikor lesik ezeket a hülyéket.
Engem konkrétan annyira irritálnak, idegesítenek, hogy eddig összefüggően csak három percet voltam képes megnézni, azóta sem próbálkoztam.
Szerintem tipikusan az a műsor, amit az is néz, aki nem néz :)
Jól esik egésznapos tanulás vagy munka után valami blőd, butító dolgot nézni, amin röhögni lehet, ez olyan minthogy az ember tudja hogy nem egészséges, de néha bedob egy pepsit.
És még mindig jobb mint egyes szappanoperák.
Egyszerűen nézed és kikapcsol a fejed.
Felőlem nézzen mindenki amit akar ami biztos , h engem nem érdekel , h ki mit bámul esténként , milyen zenét hallgat,milyen pártokat tart közel a szívéhez:) és milyen pózokban szeret dugni.Azt sem érzem az én dolgomnak, h másokat minősítsek bármiért is addig amíg engem nem zavarnak.Milyen alapon ítéljek én ?
Ha valakinek a VV jön be akkor tőlem bámulhatja éjjel nappal , ami biztos , h én nem fogom.Mert nem érdekel. Egyszerűen , nem köt le.De bármit is megnézni a tv2-n vagy a rtl kulbon nem kis manőver. Ébren maradni és nem elkapcsolni a pofátlanul sok reklám közben ...hát ez nekem nem megy.Már nem is kísérletezem vele.Inkább honfizok esténként ,ha futja még az energiámból vagy fórumozgatok vagy kikeresek valami filmet.
Ha megvan is a magánvéleményen arról, h mások milyen dolgokkal, tudják elszórakoztatni magukat és ettől tökéletesen elégedettek, akkor sem tartom indokoltnak és helyénvalónak azt , h kéretlenül közöljem velük.
Persze annak én is örülök ,ha enyémhez hasonló érdeklődésű emberekkel el tudunk tereferélni a világ dolgairól ha épp időm és kedvem van erre és az olyan emberek véleményére adok is.De a VV nem az téma amihez hozzá akarnék szólni.
Csak azon csodálkozom amikor a sznob paraszt lenézi a másik parasztot , ilyen olyan okokból pedig pont egyforma parasztok mind a ketten:)csak az egyik ráadásul még sznob is mellé, ami kissé megnevettet:)...mókásak az emberek :)
Gondolkodni, mögé látni a dolgoknak nehéz ,ezért sokan inkább csak ítélkezni szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!