Mondanátok néhány zsebszöveget?
Szijjasztok ;)
A barátnőmnél lesz egy ottalvós buli, és Beugrót is fogunk játszani, és ehhez szeretnék kérni Tőletek néhány zsebszöveget. (Káromkodás ha lehet, ne legyen x'D)
Előre is NAGYON szépen köszönöm ;)
Nailyenkor, kedves válaszoló szokták írni, hogy írdmár be azt a rohadt guglit a keresődbe...
Egyébként írtam anno egy csomó zsebszöveget, meg ilyeneket, de eltűntek, és depresszióba estem:S képtelen vagyok ezekután zsebszövegekkel szenvedni:S:D
Igaz pár hónapja írtad ezt a kérdést szóval lehet h kicsit későn írok de hátha vkinek még szüksége lesz zsebszövegre: nekem és egyik osztálytársamnak van egy klubunk amit év elején alapítottunk Kazincbarcikán és beugrózni szoktunk rengeteget szóval összegyűjtöttünk rengeteg szituációt és egyéb dolgokat különböző beugrós játékokból így zsebszöveget is. Na most mindet nem fogom beírni mer elég hosszú a lista de ha kell vkinek írjon e-mailt nekem (animalfan914@freemail.hu).
Ime néhány zsebszöveg:
- Két ember között a legrövidebb út egy mosoly!
- 30 db héliumos lufit kérek!
- Na, mi van aranyapám?! NEm tudsz aludni a stressztől?
- A nyúlon túl...
- Holnap majd benézek anyádhoz
- Hát csubakka sem a szociális képességeivel épített karriert...
- Hasonlítassz egy vakondra!
- Ilyen állat már pedig nincs!
- 20 dkg-ot kérek vékony szeletekben
- Harapd meg Bodri kutyám!
- Kezdek félni tőled!
- Ötösöm van a lottón!
- Színház az egész világ
- Azt hiszem elmegyek betonozni
- Én minden pénzt megadok érte
- Az asszony utál
- Alhatnék ma nálatok?
- gyszer bogarat tettél a fülembe
- Most háromig számolok
- Mibe fogadjunk?
- Tudom, hogy te is akarod
- Halálosan szerelmes vagyok
stb. a többit e-mailbe akinek kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!