11/15 A kérdező kommentje:
A svéd és holland előadók nagyon jól énekeltek élőben az első elődöntőben. András is megérdemelten jutott tovább.
2014. máj. 7. 15:42
12/15 anonim válasza:
Kállay nagyon ügyes volt, természetesen ő a favorit :)
a többi pedig így néz ki:
2. svéd
3. holland
4. örmény
5. német
még a görög és a spanyol dal is tetszik.
az osztrák induló viszont... egyszerűen nem tudok a dalra koncentrálni, mikor egy szakállas, bajszos nőt (??) látok, szerintem hiba volt őt küldeni és úgy gondolom, hogy egy ilyen versenyen nem lenne a helye.
egyébként pedig végre megérdemelnénk, hogy nyerjünk, most látok még legtöbb esélyt az 1. helyre :) 2015-ös Eurovizió- Budapest
13/15 anonim válasza:
a svéd nekem is nagyon tetszik, tök jól énekel az a nő, és sok versenytársával ellentétben nem érzem rajta azt, h fél(!).
talán az egyetlen az András mellett, akit jó végighallgatni!
14/15 anonim válasza:
Szerintem az idein a svédek fognak nyerni, azt sokan szeretik, nekem is az a kedvencem. Meg Svájc.
15/15 anonim válasza:
Nekem (természetesen a mienkén kívül) az abszolút kedvenc a fütyörészős svájciak voltak, egyszerűen imádtam őket <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!