Miért 100szor látott filmeket adnak karácsonykor?
Figyelt kérdés
Bármelyik csatorna műsorát nézem, háááát.... a filmeket már annyiszor vetítették...vagy ennyire nincs pénz, hogy legyen valami új is?2009. dec. 20. 16:12
2/6 anonim válasza:
Én azt nem értem,hogy miért adnak állandóan meséket,meg mikulásos filmeket.
3/6 anonim válasza:
Szerintem azért mert azt hiszik a tv-sek,hogy az 1000x látott filmeket mindenki szereti. Ők szerintem természetesnek veszik,hogy ilyen ősrégi filmeket adnak.
4/6 anonim válasza:
na ezért nem nézek én tvt, ha már itt a gép. 1részt bármikor megállíthatom (jójó tom hogy vannak settopboxok meg mittoménmik, de azért én több sima tvt láttam mit setboxosat) másrészt pedig nézhetem a legfrissebb filmeket is. köztudottan a tvben adják le utoljára a filmet. előszőr mozi, aztán dvd, aztán 2-5 év múlva tv. ahogy látom amerikába ez máshogy van, csak m.o. ilyen lassú ez a folyamat
5/6 anonim válasza:
Tv2-n Shrektől már érelmeszesedésem lesz. Bud Spencer az rtl-en,bunyó karácsonyig
6/6 anonim válasza:
füleg a resszkessetek betörők! :@ áhh..kiakaszt:D
Maculay Calkin már nem is gyerek XD (a nevét nembiztos hogy letudom írni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!