Miért, MIÉRT adnak karácsonykor is ilyen csontig lerágott 10 éves filmeket a Tv-ben, mint pl reszkessetek betörők, télapu, grincs?
nekem nem az a bajom h.adják,ezek klasszikusok.
hozzátartoznak az ünnephez.én pl.a Grincset még nem láttam...
de miért FŐMŰSORIDŐBEN???(mondjuk a Grincsnél ez pont nem így volt,délután adták)a legjobb filmek,22:00után kezdődnek...nem értem..:O
Karácsonykor úgyis lesi szinte mindenki a tévét... akárcsak háttérzajként, lehet közben ezt-azt csinálnak.
Bár manapság a dvd-k korában, talán egyszer megbuknak :)
1.vagyok
ha a karácsonyi felhozatalt nézem-->pl.ma este az RtlKlubon az Evelyn c.film,+Sorsjegyesek(00:35kor)meg holnap a Zene és szöveg.mindkettő 22:20kor kezdődik..holnap Szenvedélyek viharában(kalandfilm,nem erotikus,a címe csalóka).tudom van akinek ez nem késő,de nekem igen.
Tv2-n:Esthajnalcsillag 23:00kor.:(,Októberi égbolt,23:55kor...,vasárnap a Vanília és csokoládé c.film(23:50kor)
kb.ennyi ami érdekelne...pl.a Reszkessetek betörők helyett.
én már kicsit unom nagyon konkrétan karácsonyi-feelingű,mikulásos,mesevilágos,mézes-mázos mozikat...persze abból is kell,de már többet nem tudok lenyomni a torkomon.megelégednék az előbb felsorolt egyszerűen jó filmekkel.
Ezeket a filmeket nemis néztem, sőt még nemis hallottam róla:)
Lehet hogy ezek normális filmek, azért adják ilyen későn.
Mert az rtlklub+tv2 nem arról híres hogy normális filmeket ad főműsoridőben.
Zodiákus cool tv ma 21:00-tól, 2007-es év egyik legjobb filmje David Fincher rendezőtől.
26-án 18:20-tól Tökéletes trükk Christopher Nolan filmje Hugh Jackman és Christian Bale főszereplésével, 2006-os év egyik legjobbja volt. Vannak jó filmek csak figyelni kell a csatornákat és elfelejteni a két hülye kereskedelmi adón.
Hát a főműsoridő az oylan 8 óra pl ma akk mesét adnak Mézengúz, Polar express, valószínűleg azért teszik utána a jobb és újabb filmeket mert.Mert egy mesét nemnagyon kezdenek 9 fél 10 fle h végelegyen fél 12-re vagy később.
De például ma adták Stuart Little kisegeret 5-kor és igazán kicserélhették volna a tegnapi Resszkessetek betörőkre azért az mégiscsak újjab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!