Az Így jártam anyátokkal c. műsorban ki lett az anya akiről Ted mesél?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 12:42
21/29 anonim válasza:
Az első évad első epizódjában kijelentik,hogy nem Robin az anya.
22/29 anonim válasza:
iggen, azért, hogy izguljunk a sorozat végéig... csaknem jelentheti be az első részben, hogy ki az anyja... nem lenne értelme... tuti robin az :D
23/29 anonim válasza:
Én is reménykedek benne,hogy nem,megy Barney Robinhoz de abban is,hogy Ted se.
24/29 anonim válasza:
mert? sztem ted-hez megy hozzá, sőt remélem is :D
25/29 anonim válasza:
[link] itt viszont azt írták, hogy barney jövőbéli esküvőlyén robin a menyasszony :(
26/29 anonim válasza:
elvileg baney esküvőlyén ismerkedik meg az anyával... sztem kicsit elbasszák azzal, h barney, meg robin... jó volt az eredeti felállás... ami az első két évadban volt...
27/29 anonim válasza:
A wikipédiát bárki átírhatja,annak nem kell hinni.
SPOILER!!!!!
A hetedik évad végén elvileg az derül ki,hogy Barney Robinhoz megy és azon az esküvőn fogja megismerni az anyát.
Internetes találgatások alapján az anya carly lesz Barney egyszer megemlített féltestvére.
Erre az is utalhat,hogy Ted mondja,hogy azon az egyetemi közgáz órán Ő is ott volt,meg hogy Barneyt Barney bácsinak hívja a gyerekeinek.
28/29 anonim válasza:
hát akárkit hívhatnak benne bácsinak, vagy néninek, mivel ted kortársai... de tényleg nem valószínű, h obin az, bár szerintem így már kicsit baromság a sorozat... de azért nézem :D
29/29 anonim válasza:
a sárga esernyős csaj a z anya mert mondta a lily hogy elkéri a csizmáját a lánynak csizmája volt...a 4. évad 24. epizód itt: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!