Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az Így jártam anyátokkal c....

Az Így jártam anyátokkal c. műsorban ki lett az anya akiről Ted mesél?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 12:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nem tudni még jó pár évadig :) Annyit lehet tudni, hogy sárga esernyője van és nem Robin az :D
2009. dec. 20. 13:41
 2/29 A kérdező kommentje:
És ezt honnan tudni?
2009. dec. 20. 17:07
 3/29 anonim ***** válasza:
Melyik részét honnan tudni? :D Onnan tudni, hogy az eddigi összes részt láttam. Robinnal szakítottak és "Robin nénikétek" néven hivatkoznak rá. Lillyre is, az anya még nincs benne a történetben. A sárga esernyős sztori meg benne van az egyik részben.
2009. dec. 21. 15:34
 4/29 anonim ***** válasza:
A sárga esernyős részig én is eljutottam már,de utána a többiről mindig lemaradok,és amikor újra nézem,akkor megint az elején vagyok.Ez idegesítő,és addig is eljutottam már hogy Barney belezúg Robinba.Ki tudja mi lesz ebből is.
2009. dec. 27. 14:54
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyol!

Nem tudom meddig láttátok,de : *****

itt 5. évados részek vannak,feliratosan.Nekem új.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 27. 15:09
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

az 5. évadot én láttam (amennyi amerikában is kijött). odáig jutunk el, h Ted elkezd tanítani a főiskolán/egyetemen és ott ismeri meg a leendő anyát. (talán az ő csoportjába jár?)

nemsokára megismerkedik egy vele egykorú lánnyal a főiskolán (Rachel Bilson játssza), de sztem nem ő lesz az anya, mert a színésznővel csak pár részre szóló szerződést kötöttek. (állítólag)

2010. jan. 1. 20:19
 7/29 anonim válasza:
58%
lehet h a stella lesz az mert megkéri a keét és robin után jön vele össze és mondta h a robinnal való kapcsolata után ismerkedik meg az anyjukkal v mi:)
2010. jan. 3. 13:44
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
nem stella az. de nem akarom elrontani az örömöket v tényleg tudni szeretnétek h mi lesz benne? én már tényleg láttam azt ami már amerikában kijött. (utolsó előtti vok)
2010. jan. 3. 14:04
 9/29 anonim ***** válasza:
87%

Nem Stella, nem Robin, láttam az összes eddigi részt.

MINDENKI NYUGODJON MEG!! XD

Valószínűleg csak akkor fogjuk megtudni amikor a sorozatnak vége, szóval ne várjuk :) Látszik, hogy csak úgy működik a sorozat ha egyedülálló emberek keresik a párjukat, hiszen aki látott már részeket az 5. évadból láthatta, hogy nem működött a sorozat, amikor bizonyos emberek összejöttek. (direkt nem írtam ki, hogy kik :D)

2010. jan. 3. 16:24
 10/29 anonim válasza:
Én nemtudom hányadik résznél azt hiszem 4ik epizódnál...a yourvidon csak a 4ikig vannak fölrakva és ott a csajt(aki leszedte Ted tattóját)..megkérte a kezét, nem??:/
2010. jan. 22. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!