Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kik lehetnek ők a való életben?

Kik lehetnek ők a való életben?

Figyelt kérdés

[link]

És ilyen előfordulhat ténylegesen?

2014. márc. 15. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Úgy tudom hogy ebben valós események vannak.
2014. márc. 15. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Ezeket forgatókönyv írok írják, a valós történet duma csak marketing.
2014. márc. 15. 15:39
 3/5 anonim válasza:
Beszarok, hogy van ember aki bedől ennek. Így van, forgatókönyv szerint van az egész, valaki kitalálja és kész. Mintha egy filmet néznél, ennyi. Kizárólag az a különbség, hogy ebben nem celebek vannak, hanem sima hétköznapi emberkék. Csak jelentkeznek szereplőnek erre a szarra, hogy legyen egy kis pénzük. Amúgy semmi értelme ennek a műsornak, fogalmam sincs, hogy mi értelme, mi a mondanivalója, stb.. Nem tudom mi szükség erre. Egyet anno megnéztem belőle, de nem láttam benne perspektívát aztán leszartam. Mint ahogy az egész rtl-t a hülyeségeivel. Inkább film+-t nézek. Ezeket a csatornákat csak akkor ha adnak valami normális filmet. Pl. az RTL ma egész jókat ad. 19:30-tól Az Utazó, utána Feláldozhatók 2, aztán Erőszakik. Így zsinorban.
2014. márc. 15. 15:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem,hogy ilyen előfordulhatna-e a valódi életben?
2014. márc. 15. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Az életben minden előfordulhat, akár ez is.
2014. márc. 15. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!