Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért esett ki a Bad Boyz?

Miért esett ki a Bad Boyz?

Figyelt kérdés
Sztem ez a táncuk volt az egyik legjobb. Mondjuk aki nem vágja a Twilightot annak szívókás.:S
2009. dec. 13. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Mert csak idegrángásos légykergetőket adnak elő.

És a Twilight szar.

Ne lázadozz. Nincs értelme föltenni a netre ilyeneket. Én sem értettem egyet azzal, hogy Varga Viktor kiesett, de ez van.

2009. dec. 13. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert apuci nem rakott a lányok telefonjára pénzt.:)
2009. dec. 13. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
gáz volt és kész, már rég elszálltak maguktól, egy számuk volt csak jó, de az is az elején. kevés volt a tánc. Jah és igen ne háborodj fel,mert ez már unalmas, máskor küldjél 600 sms-t, töltsd fel a kártyádat és ne itt lázadj!!!!!!!
2009. dec. 13. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez az utolsó számuk nem is volt rossz - Bár azt most hagyjuk h nekik semmi közük a vámpírokhoz,so nem voltak túl hitelesek,de mikor voltak azok egyáltalán?- Már eddig sem kellett volna eljutniuk.az h kiesnek egyértelmű volt a többiekkel szemben!
2009. dec. 13. 19:26
 5/7 anonim válasza:
Hát egyáltalán nem kellett volna kiessenek, mert volt náluk rosszabb, hogy ki hát a Szabika mivel 10 és 20 másodpercet táncolt kb. grat ezért, de azér vágjátok h a fiúk táncoltak keveset, hát mit ne mondjak elég jó de azé mert a Szabi fiatal és gondolom nem valami pénzesek meg kis aranyos kölyök azért ő kell megnyerje és ezzel a 2 db 10-es elégé segitet. Nem baj végül is mert az Árpikának is oda adták a lovét, és? Hol van? Helyre jött az életük? Nagy "sztár" lett? Sehol nincs, de a bad boyz már most híresebb az összesnél! Jah és szentem a hétvégén senki nem hozta a megszokott formáját.
2009. dec. 15. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért estek ki a Bad Buzák?? AZÉRT, MERT VAN ISTEN !!!

Szerintem az a csapat kínai-vietnámi-cigó-sittes-harcsaképű az életében sem hallotta, hogy mi az a TÁNC... mert amit Ők csinálnak az össze-vissza ugrálás, pattogás és értelmetlen vetkőzés...

CSak azért jutottak el idáig is, mert a kis hadnemondjammilyen tinilányocskáknak (én is 15 éves vagyok, de szerencsére nem átlagos) bejött, hogy előadtak egy eszméletlen s**r "táncot" (vagyis táncnak nem nevezhető ugri-bugrit) és utánna ledobták a felsőjüket (amire nem 1 hányószacskóm ráment..) ... EZEKNEK NEM KELLETT VOLNA A VÁLOGATÁSNÁL TOVÁBB JUTNIA !!!

CSak azért jutottak el idáig, mert a Szonja meg a Juci NŐK, a Fáyt meggyőzte a Szonja, a Szirtes meg féltékeny... !!!!

2010. jan. 6. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

nah körülbelül az összes előző válaszolónak: KAPJÁTOK BE!HA ÚGY FOGTOK TUDNI TÁNCOLNI AHOGY ŐK TUDNAK AKKOR FIKÁZZÁTOK ŐKET.

Azért estek ki mert a csillag születik egy tisztességtelen verseny volt. Előre meg volt határozva, hogy ki nyerjen.

Jah és egyébként fiú vagyok és hetero.

2010. márc. 24. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!