Szerinted ki nyeri a csillag születiket? És kinek drukkolsz?
Szerintem csikó szabi nyeri meg(az előző alapján -.-"),és én Veres Robinak,és Tabáninak drukkolok:)
Andrénak jó hangja van,de ő már úgyis világhírű lesz,szóval neki nem szükséges megnyernie:)
Nekem tetszik Veres Robi
az utolso musorban olyan más volt az eloadása
Tabáni is nagyon jo, de énszerintem olyanok mint o, menjenek a megasztárba
Tabányinak szurkolok, de vagy a Csiko nyeri meg az anyagi háttér miatt vagy az McDc a mozgáskorlátozottság miatt...mindíg a szegény kissráác nyeri az ilyen műsorokat...múltkor is ez az Utasi Árpi nyerte meg...hát nem hiszem...de ha a Megasztárt nézzük az is ilyen...Karamel és Palcsó tominál, ugyanmár palcsóm egyszer nem került veszélybe karamel többször is ki hiszi el, hogy pont a döntőben nem szavaztak rá a rajongók?
a TV itt irányítgat valamit...variál, kicsit elég már hogy mindíg a szegényember nyeri meg, hogy megmutassák van még tündérmese...
Andrénak jó hangja van,de ő már úgyis világhírű lesz,szóval neki nem szükséges megnyernie
:D :D
Ez de vicces.. a nyomi csillagokról(az előző szériából) alig hallani valamit, majd ő lesz világhírű?
Nehogy azt hidd ez olyan egyedi dolog.. csak nálunk 'újdonság' ez.
remélem Tabáni nyeri meg.
MCDC már nekem is unalmas nagyon..
Mostmár a Szabinak szurkolok.
Eddig bad Boyz fan voltam meg Face Team
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!