Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted ki nyeri a csillag...

Szerinted ki nyeri a csillag születiket? És kinek drukkolsz?

Figyelt kérdés

Szerintem csikó szabi nyeri meg(az előző alapján -.-"),és én Veres Robinak,és Tabáninak drukkolok:)

Andrénak jó hangja van,de ő már úgyis világhírű lesz,szóval neki nem szükséges megnyernie:)

2009. dec. 13. 11:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem André nyeri meg, de én MCDC-nek szurkolok.
2009. dec. 13. 12:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én Tabáninak és Andrénak szurkolok.
2009. dec. 13. 12:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tabáni Istvánnak szurkolok.
2009. dec. 13. 12:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Csikó Szabolcs fogja megnyerni. Amúgy én a Soldiers Crew-nak szurkoltam, de kiestek már az elején... :(
2009. dec. 13. 12:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én Tabáninak és Andrénak szurkolok =)

Egyb. mindegyik megérdemelné ,hogy nyerjen.

2009. dec. 13. 12:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

nem értem h mit esztek Csikó Szabin, valahogy nekem nem tetszik... De ez az én véleményem.

ÉN Robinak szurkolok, sőt az egész családomnak is ő a kedvence. Szegény nagyon megérdemelné.

2009. dec. 13. 12:30
 7/17 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem Tabán István fogja megnyerni.

Neki drukkolok de MCDC már felbosszant.Tulajdonképpen nemtud semmit,műsorrol műsorra ugyanazt csinálja.Kezd már k*rvára unalmas lenni.Tabán István a nézőkből kihozza az érzelmeket,tehát rá fognak szavazni.Ha nem ő nyer ideges leszek,mivel ő tényleg megérdemli.Tehetséges az énekben,a festészetben mégis egy csoro boldogtalan ember

2009. dec. 13. 12:34
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Remélem a Veres robi nyeri meg,én MCDC-nek ezerrel szurkolok ö a legjobb
2009. dec. 13. 12:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt már tényleg mindenki megérdemelné. Ha választani kéne akkor Tabáni István és Veres Robi megérdemelné.
2009. dec. 13. 13:10
 10/17 anonim ***** válasza:
41%
Veres Robiban mi af*sz jotláttok?Full unalom.Ez olyan mintha én tudnék egyujjal fekvőzni,és azt minden előadásban előadnám,csak más ruhában
2009. dec. 13. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!