Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy kiesett a Bad Boyz?

Figyelt kérdés
Igaz hogy nekem a második kedvenceim (első MC DC) de eléggé meglepődtem... Szerintetek a kevés tánc miatt?
2009. dec. 12. 22:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan ezt a kérdést tettem fel én is...-.-"
2009. dec. 12. 22:47
 2/20 anonim ***** válasza:
13%
Az hogy nagy igazságtalanság, és még most sem hiszem el! Tuti bunda...Bad Boyz(L)
2009. dec. 12. 22:48
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Én egyetértek azzal, hogy ők estek ki. Jól táncolnak, ezt el kell ismerni, de nem nagyon tudtak megújulni. Most megpróbálták, de szerintem ellaposodott a produkció. Ugyanúgy ahogy a Kutyakölykök esetében is.

Én Robival úgy vagyok, hogy elsőre, másodikra csak ámultam, de mostmár unalmas. Persze az ember sajnálja, amiért olyan-amilyen, meg szimpatizál vele esetleg, de ezért még ne nyerjen meg egy ilyen versenyt...

Csikó Szabi nagyon sokat fejlődött a verseny alatt, de sajnos ma itthon nem "eladható" a néptánc.

Tabáninak nagyon jó hangja van, André pedig egy különleges tehetség. ( akár meleg, akár nem... ) Remélem az utóbbi kettő közül nyer valaki.

2009. dec. 12. 22:51
 4/20 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon jók voltak:) de a többiekhez képest talán gyengébbek és ezért estek ki. de nem akarom őket fikázni:) remélem sokra viszik:)
2009. dec. 12. 23:48
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
örülök neki
2009. dec. 13. 07:23
 6/20 anonim ***** válasza:
89%
Eléggé meglepődtem, mert ők a kedvenceim között voltak.
2009. dec. 13. 07:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
én őszintén szólva, gondoltam hogy kiesnek, mivel igen elég nagy baj az hogy nem táncoltak sokat, meg az utóbbi időben nem nem is tetszett már a produkciójuk. volt egy ami isteni volt, mikor fekete fehérbe voltak, nah olyan stílusut kellett volna végig nyomni. Sajnos el voltak már szállva, hogy a csajok ugyis szavaznak majd de tenni is kell érte vmit, és jobban jártak volna hogyha "a pólóhuzogatás" mellett maradtak volna :D
2009. dec. 13. 08:09
 8/20 anonim ***** válasza:
7%

neeeeeeeeeemlehet igaz :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

badboyz(LL)(LL)(LL)

van pár ötletem h inkább kinek kellett volna kiesni:@:@:@

:'(:'(

2009. dec. 13. 11:01
 9/20 anonim ***** válasza:
7%
a fél estémet végig sírtam,mert kiestek,és még mostse hiszem el :'(:'(:'(:'(:'(
2009. dec. 13. 11:02
 10/20 anonim válasza:
5%

ez nemigaaaaaz. :'(((((( nemhiszem el h mindig a legjobb esik ki. (LLLLLLLLLLL) tökre aszittem h ők fognak nyerni. legalább a döntőbe jutottak volna be. :(( (N)

nagyonsokat szavaztam, nem csak most hanem a többi produkciónál is. nekem ez vámpíros is nagyon tetszett. ;)

mondjuk lehet h maradni kellett volna a "hasizom mutogatásnál és a táncnál", lehet h akk többen szavaznak. :D(L) de már ugyis mind1. :'((

2009. dec. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!