Mi a véleményed, hogy kiesett Dya?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 21:46
1/26 anonim válasza:
Nem is az a legnagyobb baj, hanem, hogy visszamnet az az undorító tehén. Ki vagyok bukva
2/26 anonim válasza:
örülök:D eddig mindig azok estek ki, akiket akartam:D
3/26 alkesz éva válasza:
Ez most nem jött össze.A sok irigy csaj örülhet.Eszternek sok sikert kívánok a továbbiakban!
4/26 anonim válasza:
én sem örülök Eszternek... miről beszél már?? ő érdekes és meghökkentő?? pfff
6/26 anonim válasza:
még meghökkentő..:DD ezen amúgy szakdtam..:D
kiváncsi vagyok mit fog felmutatni..remélem nem azt amit a jacuzziban..:D
nagyon nem örülök neki..
7/26 Pendragon válasza:
Nem örülök neki, mert jó volt őt nézni. Ha bálnákra vok kíváncsi, akkor inkább nézem a natgeo-t...na mind1 ez van ))))))))):
9/26 anonim válasza:
Ez HIHETETLEN! Ahhh qrvara élveztem xD azok a ledöbbent fejek mindent megért. Dia egész párbaj alatt a haját rázta még beszélni se tud
10/26 anonim válasza:
A Dya nagyon-nagyon buta, még a kacacőrnél is. A Kinga meg ugyanolyan sötét mint a Dya. Remélem ő lesz a következő! Eszterre meg irigyek, mert okosabb mint a szőkék. A Vera meg kétszínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!