Egyet értetek avval hogy Timi Chan kiesett?
Figyelt kérdés
Szerintem jobb lett volna ha Gomes, vagy Teca esett volna ki Timi helyett.2011. máj. 14. 21:17
2/11 anonim válasza:
Egyetértek azzal, hogy kiesett! Egyszerűen borzalmas volt, eddig is, de nálam igazán azzal vágta ki a biztosítékot, hogy megpróbálta elénekelni a Born This Way-t!
Igazából az egész műsor egy rakás sz*r...:D
3/11 anonim válasza:
igen, egyet :D tök hamisan énekelt, de nem csak most, hanem már az előzőekben is... amikor megpróbálta elénekelni a Magyarországot, hát azzz.... alig ismertem fel
4/11 anonim válasza:
az utolsó 2 előadása nem tetszett, szerintem az everdance-nek kéne kiesni, az olyan uncsi. Tecának nagyon jó hangja van, Gomes meg baromi ügyes, a mai produkciója nagyon jó volt:)
5/11 anonim válasza:
Tecának nincs jó hangja,vagyis nem rossz de akkor is csak azért szavazni rá mert vak...
Timi Chan sem volt valami jó
6/11 anonim válasza:
Pedig most kezdtem megszeretni! :S :( De nekem 8, ez a széria amúgy sem tetszik! *-*
7/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó hangja van Tecának, a mai produkcióját nem láttam, csak az összefoglalóba, ott egy kicsit hamisnak tűnt, de a többi előadása jó volt
8/11 anonim válasza:
Igen. Timi Chen attól még h ázsiai nem biztos hogy jó.. (nem jó sőt szerintem nagyon irritáló az egész előadása)
+ Magyarországnak minek még egy ázsiai híresség??? :s
9/11 anonim válasza:
elég sok ferdeszeműt látok minden felé,egyre többet aminek én nem nagyon ürülök,nem rasszizmusból csak fosok nostredamus jóslattól miszerint ellepnek a sárgák
10/11 kokakólalájt válasza:
Én sajnálom hogy kiesett. Szerintem várnia kellett volna még 1-2 évet a szerepléssel, de ebben a mezőnyben többet érdemelt volna. MR Joe-ról már nem is beszélve. Sajnos az embereket a sanyarú sorsúak (Teca) és a cuki fiúk (Ádám, Attila) vonzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!