Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Egyet értetek avval hogy Timi...

Egyet értetek avval hogy Timi Chan kiesett?

Figyelt kérdés
Szerintem jobb lett volna ha Gomes, vagy Teca esett volna ki Timi helyett.
2011. máj. 14. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
dont fos, ki fognak azok is.
2011. máj. 14. 21:22
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Egyetértek azzal, hogy kiesett! Egyszerűen borzalmas volt, eddig is, de nálam igazán azzal vágta ki a biztosítékot, hogy megpróbálta elénekelni a Born This Way-t!

Igazából az egész műsor egy rakás sz*r...:D

2011. máj. 14. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, egyet :D tök hamisan énekelt, de nem csak most, hanem már az előzőekben is... amikor megpróbálta elénekelni a Magyarországot, hát azzz.... alig ismertem fel
2011. máj. 14. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
az utolsó 2 előadása nem tetszett, szerintem az everdance-nek kéne kiesni, az olyan uncsi. Tecának nagyon jó hangja van, Gomes meg baromi ügyes, a mai produkciója nagyon jó volt:)
2011. máj. 14. 21:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tecának nincs jó hangja,vagyis nem rossz de akkor is csak azért szavazni rá mert vak...

Timi Chan sem volt valami jó

2011. máj. 14. 21:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Pedig most kezdtem megszeretni! :S :( De nekem 8, ez a széria amúgy sem tetszik! *-*
2011. máj. 14. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó hangja van Tecának, a mai produkcióját nem láttam, csak az összefoglalóba, ott egy kicsit hamisnak tűnt, de a többi előadása jó volt
2011. máj. 14. 21:41
 8/11 anonim válasza:

Igen. Timi Chen attól még h ázsiai nem biztos hogy jó.. (nem jó sőt szerintem nagyon irritáló az egész előadása)

+ Magyarországnak minek még egy ázsiai híresség??? :s

2011. máj. 14. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
elég sok ferdeszeműt látok minden felé,egyre többet aminek én nem nagyon ürülök,nem rasszizmusból csak fosok nostredamus jóslattól miszerint ellepnek a sárgák
2011. máj. 15. 01:55
 10/11 kokakólalájt ***** válasza:
Én sajnálom hogy kiesett. Szerintem várnia kellett volna még 1-2 évet a szerepléssel, de ebben a mezőnyben többet érdemelt volna. MR Joe-ról már nem is beszélve. Sajnos az embereket a sanyarú sorsúak (Teca) és a cuki fiúk (Ádám, Attila) vonzzák.
2011. máj. 15. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!