Mi a véleményetek Ördög Nóri mai frizurájáról?
Kedves kérdező, nekem most fáj a fejem női havi dolgok miatt, így nem vagyok annyira türelmes, nem tudom, te is hasonló okok miatt kötsz-e bele mindenkibe, minden esetre nem a te dolgod, hogy minősíts olyanokat, akiket nem is ismersz személyesen, úgyhogy a stílusodat légyszíves tartsd meg a férjednek.
Én már álltam egy színpadon Nórival, érdekes módon ott nem csípte ki így magát, igaz, az szabadtéri színpad volt hideg időben, és kapucnis kabátban lépett a színpadra, igaz, a megjelenésére ott is adott, de ott nem vette körül stylist, fodrász, sminkes csapat, mert ott erre nem volt szükség, és nem is lett volna értelme, ez viszont egy televíziós műsor, ahol egy csapat dolgozik a kamera előtt állók kinézetén, valószínűleg ha neked is ez lenne a munkád, téged is egy csapat alakítana ki, és biztos, hogy nem magad döntenél még arról se, hogy milyen lábbelit vegyél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!