Mi a véleményetek Ördög Nóri mai frizurájáról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 20:21
1/13 anonim válasza:
Borzalmas bodrikutya
Szegény, biztos nem Ő találta ki. :S
2/13 anonim válasza:
a 2 héttel ezelőtti is iszonyat volt..de ez méginkább..
4/13 anonim válasza:
Hova sz@rjak, hogy el ne lopják? Neked tényleg Nórika frizurája a legnagyobb gondod?
5/13 anonim válasza:
ez nem tetszik,de a 3 héttel ezelőtti jó volt ^^
6/13 A kérdező kommentje:
....mondjuk a fejedre!!!!! Ami a gondomat meg illeti.....hadjuk! A férjem meg azt üzeni hogy sz@rj a tenyeredbe és vágd magad pofon! ÜDV.
2009. dec. 12. 20:43
7/13 anonim válasza:
sztem is szar a haja.. Balázs Pali nőben. xD
8/13 anonim válasza:
Érdekes, de nem mondanám, hogy annyira nagyon rossz, de a munkaköréhez tartozik a rendszeres frizuraváltás, a stáb fodrászának meg az tartozik a munkakörébe, hogy mindig valami mást találjon ki. De ha ennél nagyobb problémád nincs, adj hálát az égnek. :-)
9/13 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
....mondjuk a fejedre!!!!! Ami a gondomat meg illeti.....hadjuk! A férjem meg azt üzeni hogy sz@rj a tenyeredbe és vágd magad pofon! ÜDV.
===================================
Helyesen "hagyjuk", szerencsétlen. A férjednek meg üzenem, hogy részvétem az okos kis felesége miatt.
10/13 A kérdező kommentje:
ha..ha...ha...! Szándékosan nem írtam helyesen!!! Tudtam,hogy erre nem tudsz mit írni,ezért írtam hibásan,hogy legyen mibe belekötnöd!!!! Nem abban a kategóriába vagyunk....(HELYESÍRÁS!!)ÜDV. OKOSKA
2009. dec. 12. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!