Ki a legnagyobb tahó a mostani való világban?
Aurélió.
Egy igaz elkényeztetett majom. Nem értem milyen jogon várja el, hogy takarítsanak utána...Azért álljon már meg a menet, attól mert valaki férfinak születik, még nem várhatja el, hogy kiszolgálják. És Izának igaza volt.
Undorítónak tartom az ilyen hozzáállást, pedig fiú vagyok.
Én így látom:
Charlotte: a grimaszaitól frászt kapok, és attól is,hogy nem meri önmagát adni,mindig simul valakihez. De nem tahó.
Teo: Hát... kritikán aluli, de nem tahó.
Viki: hazudós xarkavaró, és hánynom kell, mikor lecsúszik a gatyája és kint van a hájas segge! De talán ő sem az!
Iza: Túljátsza az észosztást, látszik a gesztikulációján, hogy annyira eröltetett! Kicsit átmegy tahóba.
Dorka: Repíteném a villából se perc alatt. Semmit nem ér ott, csak visszafogja a Zsoltit, aki talán még tudná is élvezni a villalétet, és tudná csinálni a show-t. De ez a szajha nem engedi, jól magához kötötte. A tegnapi műsor után meg el tudom képzelni, milyen terror áldozata lesz szegény Zsolt.
A legnagyobb tahó Krisztián!! Na de nála tahóbb már nincs!
A többi 2 fiúval nincs bajom!
Amúgy Aurélio elmosogat maga után,nem azt mondta,hogy azt várja el,hogy elmosogassanak ő utána. Az zavarta,hogy pl amíg Teo pakolt be a gépbe addig Zsófika magát sminkelte ahelyett,hogy segített volna neki.
Igaza van. Iszonyú nagy retekbe élnek és bent van egy halom lány,akik egész nap csak sminkelgetik magukat meg a hajukat csinálják. Az is igaz,hogy Iza azt mondta,hogy takarítónak jött be ,de szerintem az,hogy valaki maga vagy társai után elpakol az nem takarítónői szerep. Igénytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!