Lányok! VV Aurelio és Dávid tényleg minden csajnak bejön? Aki nem nézi, kép lent ->
2014. febr. 15. 00:49
11/18 A kérdező kommentje:
De aki féltékeny rájuk az ne írjon ;) írtam, hogy csajok válaszát várom!
2014. febr. 15. 01:12
12/18 anonim válasza:
akinek tetszik valamelyik az egy nyomorult ribänc lehet.
13/18 fahéjas Alien válasza:
Nem az én világaim, nekem nem tetszenek.
14/18 anonim válasza:
13 # isten vagy. hidd el hogy soha nem lennék féltékeny ere a két emberre!!
15/18 anonim válasza:
# 15
68%
Hát a te modoroddat nézve, nem sok nővel lehetett eddig dolgod. Csak mocskolódni tudsz, gondolom, nekem is majd valami trágár szrt válaszolsz vissza, ne fáradj, nem olvasom el.
A második férfi aránylag jól néz ki. Amúgy nem értem Magyarország még miért tart ott, hogy ápolt, magával törődő férfi=b*zi. Ezzel csak a sok igénytelen, lusta egyén igazolja magát. De csak keseregjetek tovább, szidjátok a nőket, ti nem tehettek semmiről, lol.
16/18 anonim válasza:
Aurélio bejön, Dávid szerintem borzasztó.
17/18 anonim válasza:
Aurélio nem rossz féle, Dávid pedig a villában a második legjobb pasi, de hangsúlyozom : a villában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!