Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért utálják sokan a Való...

Miért utálják sokan a Való Világot?

Figyelt kérdés

2014. febr. 11. 19:05
1 2
 11/16 anonim válasza:

Mert ugyanennyi pénzből sokkal értelmesebb, színvonalasabb műsort lehetne csinálni. Rengeteg ötletből lehetne válogatni, de úgy gondolják, hogy ha sok irdatlan buta és közönséges embert mutogatunk, akkor arra biztos van kereslet. Sajnos van is, de elveszik a műsoridőt sok értelmes nívós műsor elől, amire szerintem úgyszintén lenne kereslet.

Persze a sok IQ-szegény, buta közönséges embert ki kell elégíteni, sokan meg csak bámulják a tv-t, tök mindegy, mi megy benne.

2014. febr. 16. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert nem az a való világ. Agyat sötétítő, népbutító,, valós problémákról figyelmet elterelő förmedvény. Kár az elhasznált áramért, amivel a műsort közvetítik.
2014. febr. 16. 19:58
 13/16 dorje1234 válasza:

Nézd, ez a műsor egyenlő azzal, mintha a szomszéddal megbeszélnéd, hogy fizetsz neki x összeget havonta, cserébe egy a közös falba épített ablakon át folyamatosan nézed, hallgatod mit csinál ő ott a családjával.

Azt hiszed nem fizetsz érte, pedig de.

Szerintem alacsony IQ-val nagyobb a valószínűsége, hogy szeretik, és ahogy a magasabb IQ felé vizsgálódsz, egyre jobban utálják.

2014. febr. 17. 10:09
 14/16 Szaki_1986 válasza:

Bennem megvolt a szándék, hogy végignézzek egyet a tavalyiból, de az első 2 perc után átkapcsoltam másik adóra. Kibírhatatlan volt és felbosszantott.

Hogy miért?

Rosszul szocializált, buta fiatalokról szól, akik többnyire azért jelentkeztek az említett show-ba, mert egyébként nem voltak képesek megállni a helyüket normális munkahelyen.

Az Én véleményem az, hogy akik jól szórakoznak ezeken a reality-ken, csakis igénytelen emberek lehetnek. Elnézést kérek azoktól, akiket ezzel megsértettem!

2014. febr. 17. 20:37
 15/16 csipcsipcsoka válasza:
Mert népbutitas az egesz. Nem lenyeges. Elvszi az idodet. Inkabb olvass egy erdekes konyvet vagy nezz egy filmet. Peldaul a Truman-show cimu filmet ha erdekel a valosagsó. Nagyon jo film.
2014. febr. 18. 18:39
 16/16 jdfGabrella ***** válasza:
Egyet értek az 1. hozzászolóval.
2014. febr. 23. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!