Miért utálják olyan sokan Rose Tylert a Doctor Who-ból?
Az interneten nagyon sok szavazást láttam, hogy melyik a kedvenc segítőjük a nézőknek, de általában eléggé a végén van... Nem "hisztiből" kérdezem, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan dolog, amit nem vettem észre vele kapcsoatban?
Előre köszi a válaszokat!
Nekem ő a kedvencem. Valószínűleg azért, mert akkor ismertem meg a sorozatot, amikor ő volt az utitárs.
Szerintem amúgy a Doktorral való kapcsolata miatt nem csípik. Elvileg eddig még egy segítő sem került ilyen közel a Doktorhoz, mármint ilyen szinten.
De úgy vettem észre Marthát és a Pondokat jobban utálják. :D
Én meg Donnát. :)
Tehát szerintem az a válasz a kérdésedre, mint sok másikra: ízlések és pofonok, valakinek ez tetszik valakinek az, és gyakran pont azért utalják mások, amiért te szereted. :)
Amúgy nekem útitárssal se volt problémám, valami miatt mindet kedveltem. Azt szeretem nagyon a sorozatban, hogy mindenki megtalálhatja a kedvenc dokiját, útitársát.
Ez igazából ízlés dolga. Nekem Martha a kedvencem és én meg azt látom, hogy őt nem szeretik sokan. Rose általában elől szokott lenni. Egy csomó szavazást néztem (külföldit) és mindig ő nyert.
Először nagyon nem bírtam a csajt. Nem tetszett, ahogy rámászik az emberekre stb.,másoknak ez a baja az én kedvencemmel...
Mostanában már megbékéltem vele. Pl. tetszett benne, hogy egy csomó mindent megtanult a Dokitól.
De még mindig vannak dolgok, amiket nem bírok benne.
---SPOILERS---(hehe, értitek, River)
Nálam is vannak olyan dolgok, amiket utáltam Rose-ban, például, hogy nem tudott továbblépni, és dimenzióágyú, stb stb...
Amúgy az én kedvencem is Donna, de a másik Rose.
Szóval köszi a válaszokat! :)
Én szeretem / szerettem mindegyik utitársat. Persze van egy ranglistám, de egyikükre sem mondhatom, hogy utáltam, mert mindenki a maga módján volt jó utitársa a doktornak. Mégpedig szerintem:
Rose --> "Intim kapcsolat"
Martha --> "Felnéző kapcsolat"
Donna --> "Bohókás kapcsolat"
Pondék --> "Bensős kapcsolat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!