Miért utálják olyan sokan Rose Tylert a Doctor Who-ból?
Az interneten nagyon sok szavazást láttam, hogy melyik a kedvenc segítőjük a nézőknek, de általában eléggé a végén van... Nem "hisztiből" kérdezem, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan dolog, amit nem vettem észre vele kapcsoatban?
Előre köszi a válaszokat!
Hát nem tudom... én nekem annyira szimpatikus volt River, hogy a köznapokban használom a "Hello Sweety" jelzőt :D De persze nem nézek le senkit azért mert ő utálja :) Ahány ember annyi féle :)
De igazából én mivel Ultra-giga-mega-zetta-yotta Doctor Who? fan vagyok, én nem tudom egyik szereplőre - még azt se - mondani, hogy nem szimpatikus... Nemhogy utálom! Én a Who Universe-ből mindenkit imádok. Még a dalekokat, Cybermeneket, a Raxacorico Fallapatorius-on élő Slitheeneket is :D
A válasszal kicsit megkéstem, de hát legalább mindenki látja hogy 2020-ban is vannak még elfogult rajongók :D
Egyébként én úgy látom leginkább azért nem szeretik a karakterét mert románcuk volt a Doktorral és hát nyilván sok más rajongónak is.
Szerintem a románcuk beleillet a sorozatba mármint persze “elég is volt”
.Valahogy “varázslatossá tette”.
Persze ott volt 11+Clara de ők nem voltak olyan hosszan tartó pár amit nem is bántam.
A Riveres témához:
Nekem valahogy ő semleges volt.
Néha nevettem egy-két dolgán, de nekem nem adott olyan nagy pluszt.
Persze azért nem utáltam.
Az én companion listám:
1.Pondék
Imádtam/om őket 11-el együtt.
2.Donna
Tényleg helyre tudta rakni a Dokit.
Nagyon nagy személyisége volt.
A többieket is nagyon szerettem egy utitárs nem nagy kedvenc ő pedig Martha.
De ettől függetlenül a vele készített részeket is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!